هیچوقت دلم باشوهرم صاف نمیشه و تا قیام قیامت بهش شک دارم و دلم در عذابه کاش میشد بچه هامو بردارم برم یجایی که هیشکی دستش بهم نرسه خیلی خستم خیلی سنگینیه قلبم هیچوقت سبک نمیشه و روز به روز بیشتر خودمو میبازم انقدر پر شدم و سنگین نمیتونم گریه کنم یه عذابه الهیه ک نتونی گریه کنی خودتو سبک کنی به نظرتون با بچهام میتونم جدا شم ؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خانوما موندم واقعا چرا خیانت میبینین بازم میمونین....چطوری میتونین؟؟؟..اصلا به نظرم خیانت هیچ وقت بخ ...
اره کاش میشد خانم من یه روزی ی زمانی انقدر سخت گیر بودم میگفتم اگه زمانی دست همسرم به دست ی خانمی برخوردم کرده ازش جدا شم و نمیخوامش متاسفانه انقدر روزگار باهام بد تا کرد ک حتی فهمیدم با هرروشی با زنای بدکاره رابطه جنسیم داشته و منی ک بچه دارم فعلا مجبورم بمونم و بسازم تا روزی ک زهرمو بهش بریزم و برم
لیمویی جان منم مثله شماهستم ،طرفم با نوه عمش (دختر دختر عمش)یازده ساله باهم هستند کار نکرده وجای نرفته ندارند ،چند بار مچشونا گرفتم با مدرک فایده نداره ازهم جدا نمیشند،منم شرایط طلاق ندارم ،بازم خوبه ی خونه داری ،من پدرم هم گفت حق نداری بیای خونم ، مادر هم ندارم،درامدو کارهم ندارم نمیدونم چیکار کنم، از خودخوری دارم میمیرم ،فردا میادش از سرکار، ازخدا عاجز انه خواستم تصادف کنه،اگه من دوست داره واز شهر غریب نجاتم بده. ودیگه حالا ،همین طور که حضرت یوسف را از چاه نجات داد من دیگه بسمه درد ب استخونام رسيده
هیچی دیگه چیزیم داشت ک بگه میگفت با رفیقم میخواستیم امتحانش کنیم ک ببینم میاد یا نه گفتم خر خودتی و اون رفیق بیریختت نمیخواد سر منو شیره بمالی منو زنه هم باهم درگیر شدیم گفت شوهرت مزاحمم شده و گفته خونه خالیه بیا
لیمویی جان منم مثله شماهستم ،طرفم با نوه عمش (دختر دختر عمش)یازده ساله باهم هستند کار نکرده وجای نرف ...
عزیزم چرا زندگیت سخت کردی واقعا ؟از خدا کمک میخای خدا راه گذاشته جلوت طلاق وسلاااام طلاق بگیر...درآمد نداری خپ کار میکنی درمیاری اصن برو شهر دیگ زندگی من ...نمیشع تحمل کرد مرد خیانتکارو چقد کثیفه که با دختر یازده ساله آخه.....خدای آخر زمان شده چرا آخه خدایا
خدا این جور مردا کثیف از زمین برداره نسلشون منقرض کنه خیلی ناراحت شدم واقعا...خدا پشت پناهت باشع
ببین هیچ کسی خیانت و نمی بخشه،چون تروما شدید ایجاد میکنه زندگی زن از بعد فهمیدن نابود می شه ولی وقتی اینقدر گرونیه و پول نیست بچم هست، چیکار میشه کرد، فقط خدا دردمندشون کنه ،برای منم دعا کنید فردا تصادف کنه و ورق زندگی من برگرده خدا خدای ورق برگردوندنه