2777
2789
عنوان

دماغم بزرگه

54 بازدید | 7 پست

گوشتی بود خیلی هم بزرگ بود دکتر گفت خیلی عوض میشی گفت دماغت خوب میشه دستیارش هم داخل اتاق عمل بالا سرم بود دیروز تو مطب دیدمش گفت دماغت خیلی خوشگل بودن روز عمل

ولی الان بزرگه ( البته از قبلش خیلی کوچیک تر شدن ها ) ولی مثل دماغ عملی ها ظریف و کوچیک نیست همه میگن خیلی ورم داره چون گوشتی بوده به نظرتون برای روحیه میگن یا واقعا ورمه

یک ماهه عمل کردم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کی گفته بینی باید خیلی کوچیک بشه؟باید با صورت تناسب داشته باشه خیلی کوچیک و سربالا هم فاصله لب و بیینی زیاد میشه اگه به کوچیکی باشه میمون هم بینیش کوچیکه ولی خکشگل نیست

کی گفته بینی باید خیلی کوچیک بشه؟باید با صورت تناسب داشته باشه خیلی کوچیک و سربالا هم فاصله لب و بیی ...

خیلی کوچیک که نه ولی من صورتم خودش کوچیکه همه اجزای صورتم هم کوچیک ان دماغم این وسط خیلی بزرگه 🥺

معلومه که ورم داره ولی اگه دماغت گوشتی بود و پوست ضخیم داره انتظار بینی عروسکی نداشته باش🥲خودمم گوش ...

خیلی عروسکی که نه قبل عمل هم بهم گفت قوس زیاد نمی تونم به دماغت بدم الان یک قوس خیلی خیلی ملایم داره بیشتر مشکلم اینه از رو به رو بزرگه