2777
2789
عنوان

تب کودک یک ساله😣

408 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دختر من الان ۱۳ ماهش ۶ست و از شنبه تب کرده قطره نمیخوره چون برمیگردونه تو این یک هفته سه مرتبه برگردونده هنوز هم تب داره ففط یک شب خوب شد هیچی تب نداشت ولی روز بعدش بیدار شد با گریه و دوبتره دمای بدنش بالا رفت بعد دوبتره خودش اومد پایین تبش بعد دومرتبه رفته بالا و فقط با شیاف پایین میاد خواستم بدونم تا چند روز هر ۴ ساعت یکبار میتونم براش شیاف استفاده کنم دکتر بردم گفت باید تا سشنبه قطع بشه که قطع شد ولی دومرتبه بالا رفته کمک کنین پلیز

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم ببین دندونش درنیومده بخاطر دندون بچه هاتب میکنن من بچم دوسه روز تب کرد هفته بعد بازم تب کرد تاوقتی تب داره پاشویش کن روسرش دستاش پاهاشو بیداره همش بشوره من بهش شربت استامینوفن میدادم به زورم شده بده دماغشو بگیر قطره رو بریز انتهای دهنش بعد ول کن هر چهارساعت بهش بده براساس وزنش باید بدی خودت فکر کنم بدونی

علت تب کردن و اول کشف کن. تب نشانه ی عفونته اگر دکتر گفت مشکل نداره و مریض نیست شاید داره دندون در میاره.هر ۴ساعت تب بر بده تا وقتی که دمای بدنش پایین بیاد و دیگه لازم نشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

عزیزم منم الان تاپیک زدم 

پسرم ده ماه و نیمس الان چهار روزه مثل پسر شما تبش قطع نشده و یه وقتایی استامینوفن رو برمیگردونه مجبورم شیاف بذارم... امروز به ۴۰ هم رسید حسابی دست و پامو گم کرده بودم 

پاشورش کن با سرکه.لباس خنک بهش بپوشون.شیافم اصلا قطع نکن تا چند روز.دختر منم همین مشکلو داشت

عزیزم دندون داره در میاره از لثه اش یخورده زده بیرون میگم یعنی ضرر نداره از یکشنبه تا الان هر ۴ ساعت یکبار شیاف استفاده کردم براش؟

علت تب کردن و اول کشف کن. تب نشانه ی عفونته اگر دکتر گفت مشکل نداره و مریض نیست شاید داره دندون در م ...

بردم دکتر گفت مشکلی نداره فعلا اگه قط نشد بیار آزمایش بدم میترسم الکی زیر دست دکتر بندازمش😐

عزیزم منم الان تاپیک زدم  پسرم ده ماه و نیمس الان چهار روزه مثل پسر شما تبش قطع نشده و یه وقتا ...

عزیزم تا تب رسید ۳۹ سریع شیاف بزار دکتر گفت زیر ۳۹ قطره پاشویه ۳۹ شیاف انشالله سالم میشن☺

عزیزم تا تب رسید ۳۹ سریع شیاف بزار دکتر گفت زیر ۳۹ قطره پاشویه ۳۹ شیاف انشالله سالم میشن☺

مرسی عزیزم انشالا کوچولوی شما هم زودی خوب بشه

راستی اگه استامینوفن بهش داده باشم و ۴ ساعتش نگذشته باشه میتونم شیافم بذارم؟ آخه میگن با هم نباید مصرف بشه

مرسی عزیزم انشالا کوچولوی شما هم زودی خوب بشه راستی اگه استامینوفن بهش داده باشم و ۴ ساعتش نگذشته ب ...

از دکترش سوال کن ولی برا دختر من گفت بزار تا ۳۹ شد حتی اگه قطره دادی بزار 

راستی شیکم کوچولوت کار میکنه؟

از دکترش سوال کن ولی برا دختر من گفت بزار تا ۳۹ شد حتی اگه قطره دادی بزار  راستی شیکم کوچولوت ...

اره البته ببخشیدا اسهاله... تبش قطع نشده هنوز دیگه به چهل که رسید آوردیمش بیمارستان گفتن باید بستری بشه