سلام دوستان دختر من الان ۱۳ ماهش ۶ست و از شنبه تب کرده قطره نمیخوره چون برمیگردونه تو این یک هفته سه مرتبه برگردونده هنوز هم تب داره ففط یک شب خوب شد هیچی تب نداشت ولی روز بعدش بیدار شد با گریه و دوبتره دمای بدنش بالا رفت بعد دوبتره خودش اومد پایین تبش بعد دومرتبه رفته بالا و فقط با شیاف پایین میاد خواستم بدونم تا چند روز هر ۴ ساعت یکبار میتونم براش شیاف استفاده کنم دکتر بردم گفت باید تا سشنبه قطع بشه که قطع شد ولی دومرتبه بالا رفته کمک کنین پلیز
عزیزم ببین دندونش درنیومده بخاطر دندون بچه هاتب میکنن من بچم دوسه روز تب کرد هفته بعد بازم تب کرد تاوقتی تب داره پاشویش کن روسرش دستاش پاهاشو بیداره همش بشوره من بهش شربت استامینوفن میدادم به زورم شده بده دماغشو بگیر قطره رو بریز انتهای دهنش بعد ول کن هر چهارساعت بهش بده براساس وزنش باید بدی خودت فکر کنم بدونی
علت تب کردن و اول کشف کن. تب نشانه ی عفونته اگر دکتر گفت مشکل نداره و مریض نیست شاید داره دندون در میاره.هر ۴ساعت تب بر بده تا وقتی که دمای بدنش پایین بیاد و دیگه لازم نشه
پسرم ده ماه و نیمس الان چهار روزه مثل پسر شما تبش قطع نشده و یه وقتایی استامینوفن رو برمیگردونه مجبورم شیاف بذارم... امروز به ۴۰ هم رسید حسابی دست و پامو گم کرده بودم