2777
2789
عنوان

تیروئید نوزاد

132 بازدید | 16 پست

آزمایش کف پای دخترم تیروئید اش ۹.۲ بود ۹ روزگی آزمایش دادم ۱۸ بود بردم بهداشت دکتر دارو نوشت باز بردم متخصص اطفال دوباره آزمایش نوشت و گفت دارو نده ۱۴ روزگی آزمایش دادم ۱۷ بود متخصص گفت بچه تون تیروئید نداره برا نوزادان طبیعی هست بهداشت قبول نکرد بردم یه متخصص دگه گفت تیروئید اش خیلی بالاست دارو نوشت شما تجربه دارید من الان دارو میدم ولی نگرانم

استارتر عزیزم نگرانیت بجاس چون تیرویید واقعا مهمه،متخصص غدد اطفال پیدا کن زیر نظرش پرونده تشکیل بده، داروشو ب موقع با معده خالی بده بعدشم بهش شیر نده تا ۱ ساعت نگران نباش تا ۳ سالگی برطرف میشه

دارو رو که هرگز قطع نکن

دختر منم ازمایش پنج روزگی داشت.یادم نیست عددش چند بود ولی بعد دو ماه برطرف شد. و راستش دیگه نبردم ببینم در چه حاله

الان شما چون دارو میدی سر خود قطع نکن.چون روی هوش بسیار تاثیر میگذاره. ببر متخصص غدد اطفال.ببین چی میگن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دارو رو که هرگز قطع نکندختر منم ازمایش پنج روزگی داشت.یادم نیست عددش چند بود ولی بعد دو ماه برطرف شد ...

سر خود قطع نکردم اولین متخصص که مراجع کردم گفت طبیعی هست دارو نده بچه ات کم کاری تیروئید نداره الان دخترتون چند وقتشه دختر من الان یه ماهشه

بر طرف میشه عزیزم ولی کلا زیر نظر بذار باشه من بچم اولا هر ماه ازمایش میداد تا رسید ب ۲ ماه یه بار ب ...

خدا رو شکر خدا برات نگه داره شما چجوری دارو هاشو میدین من بچم خیلی شیر میخوره ولی متخصص ک بهیم دارو تجویز کرد نگفت یک ساعت قبل و بعدش شیر ندم بهیم گفت یا با آب یا با شیر مادر حل کن بده بخوره ولی من با آب بهش میدم

خدا رو شکر خدا برات نگه داره شما چجوری دارو هاشو میدین من بچم خیلی شیر میخوره ولی متخصص ک بهیم دارو ...

فدات بشم

من تا وقتی شیر میخورد با آب حل میکردم و دم دمای بیدار شدمش با قطره چکون میریختم دهنش بعدشم تا نیم ساعت باش بازی میکردم ک هیچی نخوره

بعدش ک بزرگتر شد رو پایه ۳ سال قرصو میدادم بش میجوید بعدش اب میخورد یک ساعت هیچی نمیدادمش

من خیلی دکترش رو اینکه با معده خالی بخوره تاکید داشت