2777
2789

ترشحت چ رنگیه؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من رفتم پیش دکتر خودم .گفت اگه ترشحات پنیری و خارش داری با سرکه سفید و اب اگه زرده با جوش شیرین و اب خودتو بشور 

ولی خب شما برو دکتر گلم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزم من رفتم پیش دکتر خودم .گفت اگه ترشحات پنیری و خارش داری با سرکه سفید و اب اگه زرده با جوش شیری ...

منم گفتم ترشحاتم داره کمی به زردی میزنه بهم قرص  اموکسی سیلین داده

منم گفتم ترشحاتم داره کمی به زردی میزنه بهم قرص  اموکسی سیلین داده

اگه دوس داری امشب با جوش شیرین و اب بشور خودتو من هر هفته این کارو میکنم تا عفونت نگیرم .زیاده نمونه زود بشور تو واژنتم نره

اگه دوس داری امشب با جوش شیرین و اب بشور خودتو من هر هفته این کارو میکنم تا عفونت نگیرم .زیاده نمونه ...

باشه امتحان میکنم اصلا سوزش و تکرر ادرار ندارم فقط خارش دارم میترسم بدتر شه برا بچه ضرر داشته باشه

باشه امتحان میکنم اصلا سوزش و تکرر ادرار ندارم فقط خارش دارم میترسم بدتر شه برا بچه ضرر داشته باشه

نه گلم ضرر نداره .فقط نزار بره تو واژنت 

دکتر من خیلی تجربه داره اینو بهم گفت