2777
2789
عنوان

ناباروری

62 بازدید | 11 پست

من پریود نشدم ۱۴ روزه

دوبارم بی بی چک زدم یبار روز ۴ عقب افتادن یه روز روز ۱۰ منفی بود چکار کنم میشه باردار باشم میخوام شنبه برم ازمایش خون اقدام به بارداری بودم

فرتی بیوتیک و اووژن هم خوردم و قرص دوفامد هم دکتر داده بود دوماه پیش تموم شدن

بی بی زدی منفی بوده دیگه چه اصراری داری بری آزمایش خون🤔

آقایون پست فطرت حروم زاده درخواست دوستی ندید.. واقعا خیلی حروم زاده اید اونایی که درخواست میدین کورین من متاهلم احمقای بی پدرمادر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منتظر بودی تا حالا 😂😂😂

بله بودم وقتی منفی بوده نمیدونم والا .. چند ساله منتظری؟

آقایون پست فطرت حروم زاده درخواست دوستی ندید.. واقعا خیلی حروم زاده اید اونایی که درخواست میدین کورین من متاهلم احمقای بی پدرمادر

۴ سال

اگه پریودت خیلی عقب افتاده برو.. ولی خب میگی بی بی منفی بوده ..یه بار دیگه چند روز دیگه انجام بده

اخه میدونی اصلا سابقه نداشتم اینجوری بشم عقب بندازم

شاید از استرسه.. حالا امید به خدا یه بی بی دیگه بزن

میترسم خاج رحم باشه بکشتم

وای منم این استرسو داشتم همیشه انقدر استرسی بودم آخر قلب نداشت.. مثل من نباش مثبت فکر کن. هر چی خدا بخواد