2777
2789
عنوان

برگشت بینی گوشتی

33 بازدید | 5 پست

تیغه بینیم یذره زخیمه

اما نوکش گردهههه لامصب انگاری توپه خلاصه که دوست دارم عمل کنم تا جمع و جور تر بشه

اما الان یسریا میگن برگشت پذیره و دوباره نوکش گنده میشه🥲🥲🥲شانس عنی

کسی اینجا دماغ گوشتیشو عمل کرده که خوب شده باشه؟

میترسم غزروف تحلیل بره و تر بخوره توش

عزیزم همینجوری که نمیشه گفت

باید حتما بری پیش چندتا دکتر بینیتو ببینن اگه جوری باشه که عمل رو صلاح ندونن بهت میگن

و ربطی به گوشتی بودن بینی نداره خیلیا اطرافم بینی گوشتی عمل کردن و برگشت نداشته .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

عزیزم همینجوری که نمیشه گفت باید حتما بری پیش چندتا دکتر بینیتو ببینن اگه جوری باشه که عمل رو صلاح ن ...

جدی؟

اخه یه قسمتی هست بین دوتا سوراخ بینیه اسمشو نمیدونم اون افتادست و نوک دماغم که گرده

بعد هر دکتری پیدا میکنم که بینی گوشتی عمل میکنه ترمیمیاش زیادن🥲🥲🥲

نمیدانم چه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟اخه یه قسمتی هست بین دوتا سوراخ بینیه اسمشو نمیدونم اون افتادست و نوک دماغم که گرده بعد هر دکتری ...

ترمیم دلیل نمیشه که عزیزدلم . اصلا به این موضوع فکر نکن.

من هیچ دکتری رو صد درصد تایید نمیکنم ولی اینارو اطرافیان راضی بودن شمام چک کن و عکس بینیتو براشون بفرست نظر بپرس . دکتر صابری - دکتر عزیزی - دکتر ارژنگ - دکتر افلاکی.

کاراشونو ببین عکس هم بفرست براشون و ببین نظرشون چیه. البته به جنس پوستت هم خیلی مربوطه .

افتاده شدن بینی هم برای همه اتفاق نمیفته معمولا برای بینی هایی که طبیعی عمل میشن و اصلا قوس نمیخوان این اتفاق میفته .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

ترمیم دلیل نمیشه که عزیزدلم . اصلا به این موضوع فکر نکن.من هیچ دکتری رو صد درصد تایید نمیکنم ولی این ...

ممنونم عزیزم💕💋

البته من میخوام دماغم طبیعی باشه فرمش میترسم قوس بدم سوراخ دماغم مشخص بشه اخه یبارم یکی رو دیدم دماغ گوشتی بود بعد قوس داده بود خیلییی دماغش زشت شده بود

ممنونم عزیزم💕💋البته من میخوام دماغم طبیعی باشه فرمش میترسم قوس بدم سوراخ دماغم مشخص بشه اخه یبارم ...

قربونت❤️❤️

ایشالا دکتر خوب پیدا کنی و دقیقا همونی که میخوای بشه عزیزم