2777
2789
عنوان

بی بی چک با خط t کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 56365 بازدید | 91 پست
آره ماه پیش زدم،نمیدونم،میرم داروخونه میگم بی بی خارجی بده،گرونترازایرانی

بعد از امپولتون بیبی چک مثبت کاذب شد‌ یا قبلشم کاذب نشون میداد؟ اخه شنیدم امپول باعث‌میشه مثبت کاذب نشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم انشالله😍❤️ قرص خاصی نخوردم هرماه اسید فولیک و ویتامین e میخورم این ماه ب شوهرمم دادم فقط ...

دكتر رفتي همه ازمايشات اوكي بود؟تنبلي تخمدان چي من خودم متفورمين و لتروزل خوردم

نه عزیزم اسفنداصلاهیچ قرص آمپولی نزدم،بی بی چک مثبت شد

اها چ بددد پس چجوری بفهمی بارداری یا نه؟ شاید نفهمی و مثلا کار سنگین بکنی بچت کاریش بشه😞 من یکی از اقواممون تا وقتی بچش وول نخورد نفهمید حامله اس. نه ازمایش نه بیبی چک ج نداد هی فکر میکرد چاق شده 

دكتر رفتي همه ازمايشات اوكي بود؟تنبلي تخمدان چي من خودم متفورمين و لتروزل خوردم

نه تنبلی تخمدان نداشتم پریودامم منظم بود اها اره راستی لتروزول خوردم از روز پنج پری. یادم رفته بود 

نه تنبلی تخمدان نداشتم پریودامم منظم بود اها اره راستی لتروزول خوردم از روز پنج پری. یادم رفته بود&n ...

منم اين ماه لتروزول خوردم خدا كنه باردارباشيم همه چشم انتظارا جواب بگيرن

مبارک بچه ها به سلامتی  

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
مبارکه عزیزم از روز چندمت اقدام کردی

ممنون خانومی. نمی‌دونم والا اصن تو این فازها نبودم فقط اقدام میکردیم دیگه ب روزش نگاه نمی‌کردم. بنظرم تو هم حساس نشو. من ی ماه فقط گفتم این ماه بهش فکر نمیکنم. دیگه عملیات ژانگولرم نرفتم بعد نزدیکی پاهامم بالا نگرفتم بهش فکرم نکردم. همون ماه باردار شدم. 

ممنون خانومی. نمی‌دونم والا اصن تو این فازها نبودم فقط اقدام میکردیم دیگه ب روزش نگاه نمی‌کردم. بنظر ...

به زودی زایمانته انشالله به سلامتی زایمان کنی و خدا حفظش کنه نینی تو عزیزم 

خدایا ازت ممنونم بابت هدیه قشنگت🙏🏻🙏🏻