2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 33 پست

عزیزم برای اینکه خودت اروم شی برو مشاوره

اما در کل اوایل یکم سخته برای ادم هی عذاب وجدان میاد سراغش حتی ترس میاد سراغش ک نکنه شوهرم یا کسی بفهمه و خیلی چیزای دیگ

ولی بعدا ناخودآگاه بهتر میشی و باهاش کنار میای و حتی عادی میشه برات

فقط ازش ترس برای خودت نساز ک طرف بفهمه

اینم بدون کسی کاری نمیکنه اگرم ی درصد کسی خواست کاری کنه انکار کن

طوری فراموشش کن ک حتی برای خودت ی جوری شه انگار ن انگار اتفاق افتاده....

در کل باید بسپاری ب زمان این بهترین راه حله

ولی میگذره شک نکن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
عزیزم برای اینکه خودت اروم شی برو مشاوره اما در کل اوایل یکم سخته برای ادم هی عذاب وجدان میاد سراغش ...

برای شماهم پیش اومده درسته ؟؟

چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینکه که منو بوس و بغل کرد و معذرت میخوام به پایین تنم با اصرار دست زد ، بعد ک میخواست بیشتر ادامه بده نزاشتم یعنی هم میخواست به بالاتنم دست بزنه هم میخواست از پشت ارتباط برقرار کنه که خداروشکر انجام نگرفت ،

بنظر شما من اشتباه کردم که به همسرم جواب مثبت دادم یعنی باید ردش میکردم ؟؟؟

و اینکه از نظر شما در حق همسرم ظلم کردم ؟؟؟ چون احساس ناپاک بودن و دست خورده بودن میکنم و دلم برای همسرم میسوزه

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای شماهم پیش اومده درسته ؟؟چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینکه که منو بوس و بغل کرد و معذرت میخوام به پ ...

اره ولی دقیقا این نبود

خیلی خودتو اذیت نکن چون ب میل خودت نبوده ک

مگه معاشقه کردی یا دوس داشتی یا پیش قدم شدی

خب نه

پس بگذر زندگیتو زهر نکن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اره ولی دقیقا این نبود خیلی خودتو اذیت نکن چون ب میل خودت نبوده ک مگه معاشقه کردی یا دوس داشتی یا پی ...

شما ارتباطتون در چ حد بود با پسرعموی شوهرتون؟

بنطرت اشتباه کردم ازدواج کردم با همسرم با وجود این اتفاقات ؟

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم