کاکایووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 152 عنوان کنکوریا 35 بازدید | 7 پست برای معدل کتبی دیپلم،باید معدل اخرین امتحان نهایی که دادم رو وارد کنم یا معدل امتحان نهایی دوازدهم متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ دیروز | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاکایووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 152 از مدرسه باید بگیری مدرسه ندارم کهدو ساله پشت کنکورم متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️
کاکایووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 152 فککنم معدل کل اخه دو تا معدل زده باید بگیمیکی معدل کتبی دیپلم یکی معدل کل دیپلم متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️
خانم_گنگ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 2573 فک کنم معدل دیپلم برا سه سال نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ...
کاکایووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 152 فک کنم معدل دیپلم برا سه سال اخه اون میشه معدل کلیه معدل هست که فقط برای نهاییاست و کتیبه اونو باید برای سال دوازدهمو وارد کنم یا اخرینامتحان نهایی که دادم چون دوسال پشت کنکور بودم متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️
خانم_گنگ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 2573 معدل کتبی دیپلم، معدل نهاییِ دیپلمته؛ یعنی برای دیپلم دوازدهم، معدل امتحانات نهایی دوازدهم. اگر هنوز دوازدهم رو تموم نکردی و امتحانات نهایی دوازدهم رو ندادی، معدل نهایی دوازدهم هنوز نداری و نباید معدل آخرین امتحان نهاییای که دادی رو بهجاش وارد کنی. نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ...