2777
2789
عنوان

چوچو

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 63 پست
بی فرهنگ نیستم و عقب مونده ام نیستم  دلایلی که اسلام میگه سگ نجس هستش تو بدن سگ یه کرمی هستش ک ...

تو قران نگفته سگ نجس هست

کلا چهار جا اسم سگ رو اورده ولی نگفته نجسه 

من خودمم حساسم ولی عاشق حیونام اصلا نمیتونم کلمه  نجس رو ب کار ببرم براشون

بنظر من نجس اون ادم نماهایی هستن ک اسید تزریق میکنن ب این طفلیا

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

در ضمن 

اینجا محیط عمومیه 

هر کسی ممکنه هر نظری بده 

همونطور ک از اسمش پیداست 

نظرسنجی یا تایپیک 

قبلش برو ظرفیتت رو بالا ببر بعد بیا 

سواد نداری رو کار نداریم!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصاب نداری هیچ  ادب هم نداری بماند اعتقاداتت هم مال دوره جاهلیته

باشه عزیزم من بی اعصاب، شما بی زحمت با آرامش خارج شو از تاپیک،  چون نمی دونم حال الانت چطوریه که جمله های من که هیچ اتهامی نسبت به شما توش نیس و فقط جواب حرفای تهاجمیتون رو دادم رو بی ادبی می دونی. شاید بهتر باشه جاهایی که بحث برات ناراحت کننده س نری ، که آخرش مجبور نشی توهین کنی و خودتو از چشم یه سری بنداری 

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
در ضمن  اینجا محیط عمومیه  هر کسی ممکنه هر نظری بده  همونطور ک از اسمش پیداست  ...

زیر بار حرف مفت نمی رم، شرمنده. کاملا هم انتقاد پذیرم. شما نمی دونم چرا حس کردین جواب منطقی من به شما اهانت آمیز یا تحقیر کننده بوده که لازمه اینجوری حرف بزنی؟

ی جوری در مورد احکام نظر میدید انگار مفسر قرآنید!!!

خانم صحبت در مورد علاقه به حیوانات بوده، هیچ بحث مذهبی ای در کار نبوده، شما اگه به حیوانات علاقه ندارین یا نوع خاصی از حیوون رو بد می دونین، لازم نیس اصلا وارد این بحثا بشین و بخواین حرف اعتقاداتتون رو وسط بکشید بدون توجه به اینکه اعتقادات شخصیه و همون طور که اعتقاد شما محترمه ممکنه نظر بقیه در مورد این مسائل کاملا با شما متفاوت باشه و به همون اندازه هم محترم

بابا  اينجوري گارد گرفتن نداره ك 

بنده خدا استارتر فقط گفت اين نژاد سگ دوست داره و دوست داره  يكي ازش داشته باشه 

حالا يه عده الكي گارد ميگيرين بهش ديگه واقعا افراطه چون هركس طبق سليقه و اعتقادات خودش زندگي ميكنه 

پس به اعتقادات هم احترام بذارييم 

با تشكر  

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
ی جوری در مورد احکام نظر میدید انگار مفسر قرآنید!!!

مفسر نیستم ولی خوندم ایاتی ک درمورد سگ هست از نجاست چیزی نگفته   

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
بابا  اينجوري گارد گرفتن نداره ك  بنده خدا استارتر فقط گفت اين نژاد سگ دوست داره و دوست د ...

دقیقا  استارتر فقط گفت خوشم میاد از این نژادسگ     دوستان اولین نظری ک دادن این بود ک سگ‌نجسه

دقیقا  استارتر فقط گفت خوشم میاد از این نژادسگ     دوستان اولین نظری ک دادن این بود ک ...

والا همینو بگو، من دارم عکسشو نگاه می کنم عکسش که نجس نیس دیگه       

ای بی ادب بی اعصاب😂😂🤣🤣 

عزیزم هاسکی به هوای ایران نمیخوره متاسفانه ظلمه اگه نگهش داری ولی من چوچو زیاد دیدم تو پارکا خیلییییییببی نازن  خیلی همشم خابن🤣😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
ای بی ادب بی اعصاب😂😂🤣🤣  عزیزم هاسکی به هوای ایران نمیخوره متاسفانه ظلمه اگه نگهش داری ولی ...

دعا کن ما بریم کانادا اونجا یه هاسکی بگیریم   

وای خوشا به سعادتت، من اصلا چوچو ندیدم از نزدیک