2777
2789
عنوان

چوچو

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 63 پست

من پامبرانین خیلی دوس🙁ولی از اون طرف خیلی ترسید🙁

ولی چوچو خیلی نمکه خیلی خوشم اومد😍

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بی فرهنگ نیستم و عقب مونده ام نیستم 

دلایلی که اسلام میگه سگ نجس هستش تو بدن سگ یه کرمی هستش که تخم های سگ با مدفوع سگ خارج میشن و روی مقعد سگ میمونن و داخل مدفوعشم هستن که این کرم خیلی بیماری های سخت و لاعلاج میاره برای انسان و اخرشم مرگ مختصر گفتم 

اقا هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چوچو بانمکه گوگولیه  اون یکی خشن میزنه خوبه باهاش بری ماموریت😁😁

ببین انقدم قویه، یکی از آشناهای ما داشت، داشت با من بازی می کرد از پشت پرید دستاشو محکم زد به کمرم، تا دو هفته کمر درد داشتم. دقیقا به درد حمله به آدم بدا می خوره  

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
بی فرهنگ نیستم و عقب مونده ام نیستم  دلایلی که اسلام میگه سگ نجس هستش تو بدن سگ یه کرمی هستش ک ...

باشه عزیزم، مرسی از اطلاع رسانیت. خودم می دونم نجسه و این اطلاعات اسلامی هم دارم. اگه خواستم، خودم تصمیم می گیرم دست بزنم یا نه. همونجور که شما برای خودت تصمیم می گیری و به من هم هیچ ربطی نداره و در موردش حرفی نمی زنم.

چ خشن !و انتقادناپذیر😑😏

ها ها ها :))) انتقاد کرد مگه از من ؟ می گه تو خونه نجسه، می گم تو خونه خودتون نبر. چی کار خونه من داری؟ اونم خونه خیالی و سگ خیالی! یه چیزیتون می شه ها

بی فرهنگ نیستم و عقب مونده ام نیستم  دلایلی که اسلام میگه سگ نجس هستش تو بدن سگ یه کرمی هستش ک ...

عزیزم ایشون سگ نداره صحبت کردن درمورد سگ‌که نجاست نمیاره

دوست داره حیواناتو و سرچ کرده و حالش خوب شده باهاش!!!

بیخیال همه جا که نباید نصیحت کرد

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
ها ها ها :))) انتقاد کرد مگه از من ؟ می گه تو خونه نجسه، می گم تو خونه خودتون نبر. چی کار خونه من دا ...

فقط گف سگ نجسه همین 

نیاز نبود باورتو فرو کنی تو حلقش اونم اینقد بددددد 

منم چیزی نگفتم ک گارد گرفتی خانم بی عصاب

باردار نیستماااا😑تیکر آزمونمه😎😂😣😣😣

عخش منه😍😍😄

فقط گف سگ نجسه همین  نیاز نبود باورتو فرو کنی تو حلقش اونم اینقد بددددد  منم چیزی نگفتم ...

وای به من می گی بی اعصاب؟ من دارم می خندم بهت. من باورمو فرو کردم توش؟ :))))))) وای خدایا. خیلی شادم کردی مرسی.