2777
2789
عنوان

حسرت گذشته

46 بازدید | 11 پست

رشتم تجربی بود . خیلی خوندم . مدرسه دولتی بودم . امتحان نهایی هامو خیلی خوب دادم سال 1401. تو کنکور

سهمیه منطقه 1 شدم 18 هزار از نود و خوردی هزار

ثمره ایی برام نداشت . اگرچه واقعا تلاش خودمو کرده بودم. رفتم حسابداری الان ترم 7 . ولی بغض و ناراحتی هنوز ولم نکرده . کاش هیچ وقت تجربی نمی رفتم . فقط خودمو شکنجه کردم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پزشکی اینا که نه . حداقل پرستاری . دولتی هم نمی شد آزاد . ولی آزاد هم نشد . فقط خستگی برام موند

الان بخون

ماهی را هروقت از اب بگیری تازهس

اگه الان نخونی هم ۱۰ سال دیگه حسرت میخوری که دیگه واقعا دیره

چون نتیجه نگرفتم میگم کاش نمی رفتم . با علاقه رفتم ولی خب چه فایده

نتیجه نگرفتی ولی تلاش کردی .ادم باید کلی راه رو امتحان کنه تامسیرخودشو پیداکنه

من خودم کلی ساله میخام مسیرکنکور رو یه باردیگه طی کنم وتلاش کنم کم کم تصمیم گرفتم شروع کنم

فکروخیال جونتومیگیره ببین ازخودت چی میخای

لایک نکنید
الان بخونماهی را هروقت از اب بگیری تازهساگه الان نخونی هم ۱۰ سال دیگه حسرت میخوری که دیگه واقعا دیره

نه دیگه نمیشه . همون موقع خودمو کشتم. از رشتم خیلی ناراضی نیستم . ناراحت اینم که چرا رفتم و خودمو اذیت کرد و هیچی نشد آخرش . هر موقع کنکور میشه و نفرات رو اعلام میکنن من اینم

نتیجه نگرفتی ولی تلاش کردی .ادم باید کلی راه رو امتحان کنه تامسیرخودشو پیداکنهمن خودم کلی ساله میخام ...

مدرسه تیز هوشان میخواد😅 لعنت به دولتی . اگه یه روز خودم بچه داشته باشم نمیزارم بره مدرسه دولتی . که آخرش مثل من درد بکشه

مدرسه تیز هوشان میخواد😅 لعنت به دولتی . اگه یه روز خودم بچه داشته باشم نمیزارم بره مدرسه دولتی . که ...

برای پرستاری ومامایی و.....خیلی مدرسه ملاک نیس

رشته های تاپ بیشتر تلاش خوب وعالی میخواد

من دوستم متولد۶۸ هست .شروع کرد ۲سال خوند پارسال پرستاری بندعباس اورد.خیلی خوشحاله کلی ذوق داره....راستش دیدمش خیلی دلم میخاست شروع کنم بالاخره تصمیم گرفتم

توم اگه چیزی ته دلته براش ی کاری کن

لایک نکنید