ژلهقرمز مدیر استارتر عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 692 عنوان پرایمر 91 بازدید | 13 پست دوستان برا پوست چرب و جوشدار البته جای جوش بیشتره ،،،پرایمر و کرم پودر چی بهتره من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین امروز | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonwhisper عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 564 مای کرمپودر و پرایمرش نوتریکا هرو دو خوبن میس استاراو تو او
ژلهقرمز مدیر استارتر عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 692 پرایمر بنفیت پروفشنالبرای پوست چرب با منافذ باز خوبه ممنونم حدودا چه قیمتی هست من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین
پگامه عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 580 ممنونم حدودا چه قیمتی هست دوهفته پیش قیمت گرفتن ۶/۵ بود. الان نمیدنم
ژلهقرمز مدیر استارتر عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 692 مای کرمپودر و پرایمرش نوتریکا هرو دو خوبن میس استاراو تو او مای داشتم خوب نبود برام کرمپودرش من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین
moonwhisper عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 564 مای داشتم خوب نبود برام کرمپودرش چه مدلیشو گرفتیمن یکی گرفتم تیوپیه و مشکی درش طلاییه عین کره س لامصب رو پوست
ژلهقرمز مدیر استارتر عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 692 دوهفته پیش قیمت گرفتن ۶/۵ بود. الان نمیدنم ششو نیم میلیون ؟ من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین
ژلهقرمز مدیر استارتر عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 692 بله وای نگو ترو خدا من با دو تومن میخام همه چیز بخرم🥲چقدر گرونه من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 5486 من برا روزانه گابرینی میزنم پرایمر... قیمتش و کیفیتش برا استفاده عادی مناسبهو البته برای پوست چرب(خودمم همینم) یبار سی سی کرم گارنیر یا فارماسی رو امتحان کن ب تتهایی بدون پرایمردهم جوابه و چون سبکه پوستت اذیت نمیشهشوینده مناسب هم برا پوست چرب مهمه
پگامه عضویت: 1404/10/28 تعداد پست: 580 وای نگو ترو خدا من با دو تومن میخام همه چیز بخرم🥲چقدر گرونه بله متاسفانه همه چی خیلی گرون شده
ژلهقرمز مدیر استارتر عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 692 من برا روزانه گابرینی میزنم پرایمر... قیمتش و کیفیتش برا استفاده عادی مناسبهو البته برای پوست چرب(خو ... آخه خیلی چاله داره صورتم سیسی کرم فارماسی دارم اونم خوب نمی شینه رو صورتم قبلاً پرایمر میزدم خوب بود نه عرق میکرد نه میماسید حالا برا عروسی میخام در حالت عادی اصلا آرایش نمیکنم من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 5486 آخه خیلی چاله داره صورتم سیسی کرم فارماسی دارم اونم خوب نمی شینه رو صورتم قبلاً پرایمر میزدم خوب بود ... برا این یبار طبق بودجت ببین اگه کمه گابرینی(اصلشو اگه پیدا کنی) خوبه اگه میتونی بیشتر هزینه کنی برو سراغ برندای بهتر ك طبیعتا میلیونی میشنولی بعدش بنظرم روتین پوستی داشته باش رو پوست چرب معحزه میکنه