2777
2789
عنوان

تاپیک گنج 😁😨

117 بازدید | 10 پست

بنظرتون قدیمی ها چطور حوصله داشتن اینهمه شتر و لاکپشت و ....میکندن تو سنگها برا نشونه.. میدونی چقد وقت میبرد اونم بدون امکانات امروزی

کلا برام عجیبه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اونا از ما انسان های قوی تری بودن انسان نئاندرتال

دوتا شتر بزرگ تو دل کوه کنده بودن شاید یکسالی وقت گذاشتن براش . بعد مثلا مردم دیگه نمیفهمیدن برن درشون بیارن گنج های بقیه رو

اخه اون قدیم ادم فوضول بیشتر بوده

گوشی نداشتن بیان نی نی سایت ، از بیکاری نقاشی روی سنگ میکردن😁

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
گوشی نداشتن بیان نی نی سایت ، از بیکاری نقاشی روی سنگ میکردن😁

اگه ما اون زمان بودیم کل همسایه میگشتن ببینن دو روزه چرا میریم سمت کوه . پشت سر ما میرفتن درشون میوردن خیلی عجیبه ...

اگه ما اون زمان بودیم کل همسایه میگشتن ببینن دو روزه چرا میریم سمت کوه . پشت سر ما میرفتن درشون میور ...

نه بابا اینقدر ساده ایم خودمون میگفتیم فلان جا نرینا ما هم الکی میریم فکر نکنین گنجی چیزی داریم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂