2777
2789

من حس بدی دارم از دیروز رژیم گرفتم باید ده کیلو کم کنم هر طور شده

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چندی عزیز چند میخای بشی من 15 کیلو کم کنم

من ۷۹ کیلو شکمم بزرگه خیلی میخوام ۷۰ بشم ورزش رژیم اگه موفق نشم بعدش میرم باشگاه ولی هر طور شده خودم لاغر میکنم

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

من 65 نسبت به قدم وزنم زیاد و دوست دارم بشم 55 حداقل حس میکنم اینطور عزت نفسم بیشتر

ولی متأسفانه هربار رژیم میگیرم دوباره برمیگردم سرخونه اولم فکر کنم نیاز به یک تلنگر اساسی دارم🫠🥲😂

من لاغرم حالا هر خانم چاقی میبینم دلم یه حس بدی میگیره.و ذهنم میگه خانم های چاق قشنگترن حتما.

نه عزیزم فکر میکنی دیدم مردهایی که خانم چاق دارن خیانت کردن گفتن زنم چاقه دوستش ندارم مردها برای هرزه بودنشون بهونه پیدا میکنن تو مشکل نداری همسرت مشکل داره