2777
2789
عنوان

کدوم مهم تره

77 بازدید | 8 پست

بچه ها من سال ۱۴۰۲ دیپلم گرفتم، با معدل کُل ۱۴.۶۸، و معدل کتبی ۹.۲۵ یعنی نهایی، میخوام ترمیم کنم، اگه ترمیم بکنم نهایی هارو میتونم دانشگاه خوب قبول شم؟ مثلا دولتی یا ازاد، کدوم تو کنکور یا بدون کنکور تاثیر داره لطفا بهم بگین دیپلمم انسانی بوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله که میتونی اگه خوب بخونید بهترین رشته ها رو میارید

ایشالاا، واقعا دوست دارم تلاش کنم جدی، به نظرتون تو انسانی کدوم رشت بازار کار بهتری داره و میشه باهاش مهاجرت هم کرد

خب برو.. ترمیم ک خرداده

آره، تو همین فکر هستم که ترمیم کنم

کاردانی دامپزشکی هم دارم، بین اینکع سوابق ایجاد کنم برای تجربی یا ترمیم کنم بری انسانی مونده بودم به نظرت کدوم بهتره و اینکه بتونم مهاجرت کنم در آینده

ایشالاا، واقعا دوست دارم تلاش کنم جدی، به نظرتون تو انسانی کدوم رشت بازار کار بهتری داره و میشه باها ...

کدوم کشور میخوای مهاجرت کنی و از تو گوگل اون کشور و رشته های مورد درخواستشون ببین ،با آرزوی موفقیت

کدوم کشور میخوای مهاجرت کنی و از تو گوگل اون کشور و رشته های مورد درخواستشون ببین ،با آرزوی موفقیت

من خودم کانادا و ترکیه یا فنلاند رو دوست داشتم ولی نمیدونم شدنی هست یا نه یا با رشتم خوب هست یا نه، چون بین اینکه رشته خودمو ترمیم کنم یا برم سوابق ایجاد کنم برم تجربی امتحان بدم موندم، چون کاردانی ناپویسته دامپزشکی هم از خودم دارم