2777
2789
عنوان

سنگ صفرا

93 بازدید | 14 پست

من سنگ صفرا دارم اما الان یه درد تو سمت راست و پیش لگنم دارم چه چیزایی باعث درد اون قسمت میشه اپاندیس تخمدان هرکی تجربه ای داره میتونه بگه از چیه ممکنه از همین سنگ صفرا باشه یا چیز دیگه ای

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من تازه۲۰ روزه عمل کردماین مدت معده درد نداشتی؟ رفلاکس نفخ؟

والا من یه روز یه غذایی خوردم خوابیدم رفتم باشگاه اومدم شب خوابیدم بیدار شدم دیدم کلی اسید تو دهنمه الان رفلاکس گرفتم الهاب معده و میکروب معده و زخم اثنی عشر و فتق معده اونجا متوجه شدم لجن صفرا یه چندتا سنگ ریز دارم الان هم مشکل معده دارم و هم صفرا که دکتر قرص اوسوفار داده گفته شیش ماه بخور اگه خوب شدی که دیگه نیاز به عمل نبست اما الان این درد شبیه درد اپاندیس تو لگنم هست انقدر درد و بلا اومده سرم دیگه موندم ۴ ماه پیش سونو دادم ولی چیزی از اپاندیس یا تخمدان نگفت

عمل نه!!!درمان دکتر خیراندیش در مورد صفرا رو سرچ کن.ما با این مشکلمون خداروشکر کامل حل شد.نکته: عسل ...

اونو خوندم ولی من مشکل معده دارم اونارو بخورم باید برم رو به قبله بخوابم سرکه انگبین و میوه خام مثل سیب برام سمه

اونو خوندم ولی من مشکل معده دارم اونارو بخورم باید برم رو به قبله بخوابم سرکه انگبین و میوه خام مثل ...

میوه که نمی خواد بخوری

بیمار ما هم مشکل معده داشت

صرفا اون شربت سرکنگبین

مهم: در ضمن در عمل صفرا، دکترا صفرات رو می کنن می ندازن سطل آشغال، اونوقت دیگه حق نداری تا آخر عمر چربی بخوری، یعنی تخم مرغ رو هم باید زرده و سفیده رو جدا کنی. خوبش نمی کنن، صورت مساله رو حذف می کنن.

خدا که اضافی نیافریده!

میوه که نمی خواد بخوریبیمار ما هم مشکل معده داشتصرفا اون شربت سرکنگبینمهم: در ضمن در عمل صفرا، دکترا ...

ترش نیست؟

م رفلاکس و شلی دریچه معده و التهاب معده و میکروب و زخم اثنی عشر دارم به نظرتون بخورم؟

اصلااااخیلی هم خوشمزه ست بخاطر عسلفوق فوقش اگه خوشت نیومد دیگه نخور

اخه عسل میخورم رفلاکسم بدتر میشه همینجوری همش دهنم ترشه ولی چه مدت باید بخورم؟ آشنای شما سنگش ریز بود مثل من الان دیگه سنگش برنگشت؟

اخه عسل میخورم رفلاکسم بدتر میشه همینجوری همش دهنم ترشه ولی چه مدت باید بخورم؟ آشنای شما سنگش ریز بو ...

صحبت های من رو در حد راهنمایی در نظر بگیر

بیمار ما سنگ نداشت، التهاب شدید صفرا داشت که دکتر می گفت فقط باید عمل بشه و از وضع وخیم صفرا حتی یه لقمه غذا نمی تونست بخوره و کتفش تیر می کشید بابتش و گفته شده در صورت درمان نکردن دور از جون باعث مرگ میشه. طبق نظر دکتر خیراندیش باید 40 روز مصرف میکردن (برای سنگ) ولی بعد از دو هفته خدا رو شکر کاملا خوب شدن :-)

این ویدیو ها رو ببین خود دکتر خیراندیش توضیح میده.

البته در مورد معده شما من نمی دونم واقعا (البته دکتر خیراندیش برای این هم درمان داره)

ویدیو دکتر خیراندیش:
aparat.com/v/q13dp9h
aparat.com/v/jcg0tdb
فقط به این شماره ها زنگ نزن اینا خودش نیستن

والا من یه روز یه غذایی خوردم خوابیدم رفتم باشگاه اومدم شب خوابیدم بیدار شدم دیدم کلی اسید تو دهنمه ...

به احتمال زیاد از صفراست

کلا صفرا مشکل معده ایجاد میکنه

برو عمل کن و خودت رو راحت کن

البته با یه جراح عمومی کاربلد مشورت کن

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش