2777
2789
عنوان

بامداد خمار🥹

196 بازدید | 39 پست

بچه ها کسی قسمت ۱۲ بامدادو دیده؟؟

بنظرتون اخر سریال محبوب منصور بهم میرسن؟

من قسمت ۱۱ و ۱۲ ندیدم

دیگه خسته شدم از بس یه قسمت دیدم

میخوام چندتا جمع بشه باهمببینم

ولی از تیزر قسمت ۱۲ معلوم بود خیلی اتفاقا افتاده🥹🥹🥹🥹 میترسم این قسمتو ببینم حس میکنم قراره گریه ام بگیره هم برای محبوبه هم برای منصور

ولی بچه ها نمیدونم دلم واس محبوبه ام میسوزه دست خودش نیست دلش رفته🥹💔 ولی وای از دل منصورم 😭🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگه برو ببین

انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨

اخرش منصور زن دیگ میگیره

محبوب هم با رحیم نجار ازدواج میکنه و ی بچش تو حوض خفه میشه یکی دیگشم سقط میشه و کلا نازا میشه

رحیم بهش خیانت میکنه

مادرشوهرش و رحیم خیلی ازارش میدن طلاق میگیره میره زن دوم منصور میشه

خجسته هم با ی دکتر فرنگی ازدواج میکنه

متاهلم. درسته گاهی ناراحتم میکنه ولی محمد چشامه نفسامه. لطفا هیچ جنس مذکر و مونثی درخاست نده به نی نی یار گزارش میدم.

فقط رحیم که راحت نشسته و ادای دل تنگا و عاشقانه رو درمیاره

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
همش میترسم توی سریال ازدواج نکنن اخر باهمچون همش دارن تغییر میدن

از محبوبه متنفرشدم

چقد احمقه

متاهلم. درسته گاهی ناراحتم میکنه ولی محمد چشامه نفسامه. لطفا هیچ جنس مذکر و مونثی درخاست نده به نی نی یار گزارش میدم.
اخرش منصور زن دیگ میگیرهمحبوب هم با رحیم نجار ازدواج میکنه و ی بچش تو حوض خفه میشه یکی دیگشم سقط میش ...

همش میترسم توی سریال ازدواج نکنن اخر باهم

چون همش دارن تغییر میدن

اخرش منصور زن دیگ میگیرهمحبوب هم با رحیم نجار ازدواج میکنه و ی بچش تو حوض خفه میشه یکی دیگشم سقط میش ...

نیاز به اینهمه اسپویل نبود ما هم رمان اصلی رو خوندیم تعریف کردنش خیلی کار خوبی نیست

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
نیاز به اینهمه اسپویل نبود ما هم رمان اصلی رو خوندیم تعریف کردنش خیلی کار خوبی نیست

برا شما گفتم؟!