dhdjdjjdje مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 239 عنوان کنکور 162 بازدید | 7 پست سلاممم لطفا ...مبخوام مشاور بگیرم عین خر گیر کردماینا ک میگم همه رتبه زیاد داشتنامیرحسین اصغری گاماس ۲۰از موسسه عارفارادمبشریا سیب ترش پیداکنم🥲😭تجربه هم بگید امروز | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالیزه عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 20075 تجربی ای؟ // کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰
سبز_عسلی_هستم عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 12711 ببخش دوستان در قسمت انتخاب رشته باید معدل رو تایید کنیم .ماهایی ک ترمیم کردیم و معدل مون تغییر کرده باید چیکار کنیم؟ یا همونی ک سال دوازدهم بود همون درسته؟ سبز باشید و مانا زرد باشید و بنانا و بالوالدین احسانا😁
صبا_پزشک2 عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 70 با اینکه خودم دانشجو امولی بهت میگم ک دانشجو اصلا بدرد نمیخوره همه موسسه ای ها هم شده پر دانشجوپس هیچ فایده ای برات نداره خواهش میکنم کنکوری جماعت ازم سوال نپرسه...انا لا اعلم من الکنکور😏😂
dhdjdjjdje مدیر استارتر عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 239 با اینکه خودم دانشجو امولی بهت میگم ک دانشجو اصلا بدرد نمیخوره همه موسسه ای ها هم شده پر دانشجوپس هی ... چیکارکنمم پسسس😭
صبا_پزشک2 عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 70 چیکارکنمم پسسس😭 والا آدم نمیتونه حرف هم بزنه انقدر همه چی تبلیغ زرد و قرمزهاولین تاپیکمو قفل کردم میتونی بخونیموفق باشی خواهش میکنم کنکوری جماعت ازم سوال نپرسه...انا لا اعلم من الکنکور😏😂