2777
2789
عنوان

من دیپلم دارم

100 بازدید | 8 پست

من دیپلم دانشگاه هم رفتم وتا دوترم خوندم ..

به نظرتون آدم بی لول وبی شعوریم؟؟

من خیاطی روترجیح دادم که به جای آزمون استخدامی واینا کسب وکارخودمو داشته باشم.

من آدم بدون پرستیژیم؟؟چون تحصیلات لیسانس ندارم چیزی حالیم نمیشه؟؟؟چون دانشگاه نرفتم دلیل براینه که کتاب دیگه نمیخونم؟؟؟

چرایه سریا مادرای خانه دارودیپلمه روتخریب میکنن عزیز من مسابقه نیست که هرکسی براساس شرایط زندگیشه یکی دوست داره شاغل باشه ویکی نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دیپلمم و بیکار احساس بی مصرفی دارم در عوضی که مادر دوتا پسر شیطون سومی و ششمی ام از صب تا شب درس میدم بشون ناهار اماده صبحانه سر وقت شام سر وقت کارا خونه با من همه بشور بساب بپز جلسه بامن خرید بچه ها با من زیاد مهمونداری میکنم شوهرم نمیدونه اصلا بچه ها کلاس چندمن

ولی احساس ناکافی بودن دارم 🥹🥹

به نظر من نه اسی ببین

اگه تو کار خودت موفق باشی شاید اولش بگن وای سواد نداری وای دانشگاه نرفتی ولی به چشم دیدم که آدم موفقی که قبلا مسخره اش میکردن

من پسر داییم اولش یه بچه کارگر بود بعدش کم وکم شرکت تولیدی یه چیزی زد اول اجاره بود کارگاهه بعد سوله خرید کارگر آورد زیر دستش همه اینا ۱۵ سال طول کشید اون زمان همه مسخره میکردن فلانی بی سواده فلانی بابا پسره قیافه نداره پسره سواد نداره ولی اون کتاب زیاد میخوند مطالعه زیاد میکرد زبان هوش مصنوعی کار های کامپوتری و حسابداری همیشه به من میگه سوادم نداشته باشی این سه تا تو این دوره برو یاد بگیر به درد میخوره

الان بعد ۱۵ سال تلاش سوادش از من دانشجو بیشتره تسلط کلامی بهتری داره اطلاعات عمومی عالی

شغلش خوبه و درآمد خوبی هم داره خونه ماشینی که داره آرزو خیلی هاس این همون پسریه که ۴ صبح بیدار میشد کلی مسیر با دوچرخه میرفت همون پسره که باباش هیچی نداشت چون پول دانشگاه رفتن نداشت تو فامیل هیچکی دلش نمی خواست دامادشون باشه یا آدم حسابش نمیکردن ولی الان ببین چطوری دورش میگرن چطوری به زن بچش احترام میزارن

چطوری سعی میکنن خودشون بچسبونن بگن فلانی بچه خواهرمه فلانی بچه دادشمه هر جا میره کلی بازاری تولید کننده جلوش بلند میشن همه جا میشناسنش همون بچه پایینیه نه لباس هاش سالی یه بار عوض میشد قیافش خوب نبود بنظر بقیه الان ببین چی شد

ولی یه اخلاق خوبی که داره با اینکه خیلی پولدار شده ذات داره میگه آدم تلاش کنه میرسه به همه کمک میکنه حتی کسایی که مسخره اش کردن کسایی که آدم حسابش نکردن

خواستم تاپیک دابسمش زندایی رو بخونم ، ترکیده بود 😟

چرا آخه ؟ 🙄

چی بود موضوعش؟

یکی خلاصه در ۳ _ ۴ خط بگه لطفا

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡