2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ اه

95 بازدید | 8 پست

چرا مردم به تازه عروسا به چشم یه کار نابلد و خام و هیچی ندون نگاه میکنن؟خسته شدم دیگ اه هعی میگن این جارو فلان کن حیاطتو جارو کن غذاتو شور نپزیا شوهرمم الان گفت خونه رو جارو کن در صورتیکه جارو نمیخواد بخدا خستم کردن دیووونم کردن انگار خودم حالیم نیست چیکار کنم ...دیروز حیاطو جارو زدم دیشب باد شدید میومد حیاط کثیف شده بود صبح بابام اومده میگه حیاطت کثیفه مگه جارو نمیزنی😕دیگ اصلا نمیخوام یه بشقابم اینور و اونور کنم😑😩

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
کار خونه همینه..هیچوقت تموم نمیشه

میدونم ولی اینکه بیخود گیر بهت بدن ک مثلا بلد نیستی این زوره 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میدونم ولی اینکه بیخود گیر بهت بدن ک مثلا بلد نیستی این زوره 

اهمیت نده

کار خودتو بکن

حرصم نخور

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

من مامانم اینجوری میکنه خیلی بدم میاد😐هیم میگی کردم دوباره حرف خودشو تکرار میکنه منم میتوپم بش 😒

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
من مامانم اینجوری میکنه خیلی بدم میاد😐هیم میگی کردم دوباره حرف خودشو تکرار میکنه منم میتوپم بش 😒

وای خیلی اعصاب خورد کنه 😩

وای خیلی اعصاب خورد کنه 😩

مخصوصا وقتی گوش نمیده چ زری میزنی و همچنان داره نکات خانه داری بهت میگه😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
مخصوصا وقتی گوش نمیده چ زری میزنی و همچنان داره نکات خانه داری بهت میگه😂😂😂😂

😁😁😁