2777
2789
عنوان

خواستگار

201 بازدید | 10 پست

سلام

چند ماهیه با یه اقایی تو مراحل آشنایی هستم(خواستگاری کردن رد کردیم دوباره اومدن)

چطوری بهش بفهمونم که اگه خطش مزاحم(دوس دختره قدیمی یا جاست فرندی چیزی😁)داره دلم میخواد خطشو عوض کنه؟؟

آخه خطش کاریه و پسرای الان ۹۰ درصدشون تو مجردی با کسی تو رابطه بودن یا بالاخره در حد جاست فرند داشتن واسه خودشون

موندم چطوری اینو بهش بگم چون واقعا واسم مهمه🤦🏻‍♀️

و اینکه بگم حریم خصوصی داریم درست، ولی دلم نمیخواد پسورد گوشیامون از هم پنهون باشه😁

میشه واسه حاجت منم یه صلوات بفرستین؟؟🙈❤

مستقيم بگو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مستقیم؟ آخه نمیخوام روش باز شه و طبیعی بشه واسش🤔

خب بايد همچين موضوعاتي كه ذهنتو درگير كرده قبل ازدواج بگي ديگه مستقيم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمیخاد فقط خطوبگید بلکل بگید ببخشید برای من مهمه بعد از ازدواج رابطه ای نداشته باشید ب هیچ عنوان با ...

خنده دار نیس یکم؟

آخه هرچی باشه همه اولش کلی سفت میزنن که معلومه باید همینطور باشه و کسی ک ازدواج میکنه متعهد به یه نفر میشه و ...

اما آخرش گند میزنن😐😄

بعدم میدونم اون اصلا شاید بعدش دیگه رابطه نداشته باشه ولی من نمیخوام حتی یه پیام یا یه زنگ از رابطه های قبلی(اگه داشته باشه) ببینم😁

امیدوارم متوجه منظورم بشین🙄

خنده دار نیس یکم؟ آخه هرچی باشه همه اولش کلی سفت میزنن که معلومه باید همینطور باشه و کسی ک ازدواج م ...

ن عزیزم خنده دار نیست اگر سفتو محکم بگید و تاکید کنید میفهمه اگه خدای نکرده ازونا بود ک نمیتونه خودش پا میشه میره ک همون بهتر ک الان بره اگرم ان شاءالله نبود...

منطقیه ولی چطوری بگم؟ چ جمله هایی بگم😅

بگو 

من رو يسري موضوعات حساسم 

مثل اينكه اگه توو گذشتت شخص خاصي بوده حداقل ترين كار اينه خطتو عوض كني يا هرچيزي كه باعث ميشه رابطه مستقيم از گذشته به زمان حالت وجود داشته باشه

ن عزیزم خنده دار نیست اگر سفتو محکم بگید و تاکید کنید میفهمه اگه خدای نکرده ازونا بود ک نمیتونه خودش ...

آره خب درسته

ممنون😊