eiffeljanam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 6259 عنوان اهنگ های غمیگین 36 بازدید | 8 پست دوستان میشه اهنگ های غمگین بهم معرفی کنید از اهنگ های که خواننده هاش صدای بم دارن خوشم میاد ممنون امروز | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاووشی عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 4186 کل اهنگ های چاوشیکل اهنگ های بمانییگانه و رضا صادقی و بانی اهنگ های غمگینشونترکی هم فقط احمد کایا و مسلم بابا ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
پرد۶۶ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 12205 اهنگ های یاحقی مثل اهنگ هر کی عشقه روی سریال امپراطور دریااین سریال ساعت هفت شب و دو ظهر شبکه تماشا پخش میشه ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،
eiffeljanam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 6259 کل اهنگ های چاوشیکل اهنگ های بمانییگانه و رضا صادقی و بانی اهنگ های غمگینشونترکی هم فقط احمد کایا و ... ممنون عزیزم 🙏🏻🌹
چاووشی عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 4186 ممنون عزیزم 🙏🏻🌹 خواهش میکنم ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
eiffeljanam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 6259 اهنگ های یاحقی مثل اهنگ هر کی عشقه روی سریال امپراطور دریااین سریال ساعت هفت شب و دو ظهر شبکه تماشا ... ممنون عزیزم من از فیلم های ژاپنی کره ی چینی اصلا خوشم نمیاد 🙏🏻🌹
پرد۶۶ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 12205 ممنون عزیزم من از فیلم های ژاپنی کره ی چینی اصلا خوشم نمیاد 🙏🏻🌹 من بخاطر آهنگش گفتم چون اهنگ هدایتی این آهنگ رو فیلمش شاید قشنگ تره ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،
پرد۶۶ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 12205 من بخاطر آهنگش گفتم چون اهنگ هدایتی این آهنگ رو فیلمش شاید قشنگ تره میکس سکوت the silenced نماشاتو گوگل متن بالا رو بزن اهنگس خارجیه و قشنگه خوانندش زنه ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،