2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا اصله؟

سلام روغن کنجد، فقط طبیعی بخر، ما پیش خونمون به روغن کنجد فروشی هست با دستگاه روغن میگیره و طبیعی هست، کارخونه ای اصلا خوب نیست، روغن کنجد طبیعی و اصل رنگش مثل شربت زعفران هست

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
من همیشه استفاده میکنم خیلی راضی ام ولی اینکه بد و خوبه رو دیگه خدا میدونه هرکی یه چیزی میگه ولی سی ...

روغن کنجد طبیعی عالیه

روغن کنجد طبیعی عالیه

سلام عشقم😍

غووووودددداااا😂

والا من یه بار تاپیک زدم بچه ها میگفتن روغن ارده ی کنجد واسه اشپزیه و روغن کنجد باید خام بخوری و بعد این روغنایی که جلو چشمت میگیرن اینا واسه پخت و پز ضرر داره و تا ده روزم بیشتر نمیمونه، هرکی یه چی میگه تو اینجا ابم بخوری یه سری میگن اب ضرر داره😐😐😐😂

سلام عشقم😍 غووووودددداااا😂 والا من یه بار تاپیک زدم بچه ها میگفتن روغن ارده ی کنجد واسه اشپزیه و ...

سلام به روی ماهت قشنگم❤❤❤❤💋💋💋💋

آره درسته، اما من یه بار کارخونه ای گرفتم بی رنگ بود، روغن کنجد، اما روغن طبیعی کنجد رو گرفتم خوشمزه تر و رنگش مثل شربت زعفران بود،طبیعی دیگه مواد نگه دارنده و مواد افزودنی نداره، حتی بابا بزرگم که چربی داره و روغن نباید بخوره، دکتر بهش گفته که روغن کنجد طبیعی مصرف کن، از این نظر هست که میگم طبیعیش خوبه،

عوووووودا😂😂😂

با حرفات موافقم👌👌 این کارخونه ای ها معلوم نیست چی هستن اصلا غوووودا😂❤❤❤

❤❤❤❤

😂😂😂😂😂😂

اخ منو زدی😢 یواش تر بگو عووووودا😢