2777
2789
عنوان

اقااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 67 پست
همجنسشونم ،کامل داره دون میرزه ،کارش رو که کرد پرتت میکنه اون طرف ،پس به نظر من اگه عاقل باشی هر چقد ...

اصلا اینجور ادمی ک میگی نیست..

خیلی زیاد بهم گفته ک ن الان وقتش نیست خیلی جاها باهاش تنها بودم بیرون بودیم ولی هیچ وقت به خودش اجازه کاری رو نداده

اون فقط و فقط ناراحته بخاطر قولی ک اول به مامانم داده😔😔

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

بزار واقعیتی رو بهتون بگم ،این اشتباه خو شما دختر هاست البته از طرفی هم حق میدم ،مشاور کار خودش رو م ...

ربطی نداره

من خودم مشاور کنکورم

دانش آموز پسر دارم، در عین خشک و رسمی بودن

بشددددت پیگیر درسشونم

یهو میبینی بچه استیکر قلب قرمز میفرسته و ...

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی ازت گلم 🌹🥹بهم گفته پزشکی نرو کارش سخته اذیت میشی برو فرهنگیان مامانم هم از بچگیم میگفت معلم ش ...

ببین خودت علاقت چیه به حرفش نکن

آینده توئه

ببین خودت از زندگی چی میخوای؟

یک درصد فکر کن درآینده پشیمون نمیشی اگه میتونستی رشته بهتر قبول شی ولی خودت نخواستی؟

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

کامنتای بقیه رو ول کن خب؟بشین درستو بخون اگه قبول نشی اینم میره ها بعدش قبول که شدی عین دوتا ادم بزر ...

من فقط از خودمو و عشقی ک بهش دارم رو ازش دفاع میکنم ولی یسری ها اصلا درکی ندارن متاسفانه 😔💔

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

ببین خودت علاقت چیه به حرفش نکن آینده توئه ببین خودت از زندگی چی میخوای؟یک درصد فکر کن درآینده پشیمو ...

قبول ک میشم رشته بهتر ولی درد بعدیم اینه ک من از خون فوبیا دارم😔😔😔

اصلا نمیتونم کنار بیام با این قضیه خودش و مامانم هم میدونن

خودمم بدم نمیاد از دبیری🙂

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

من فقط از خودمو و عشقی ک بهش دارم رو ازش دفاع میکنم ولی یسری ها اصلا درکی ندارن متاسفانه 😔💔

میدونم عزیزم درکت میکنم

یادت باشه قبل این عشق باااید قبول شی یه رشته عالی این یک

دو اینکه خودتو کامل نبازی براش هرچی میگه رو چشم بسته قبول نکنی مثلا همین رشته ات ببین خودت چی میخوای نه اینکه اون گفته پزشکی نه پس تو هم بگی چشم

سوم اینکه همه عاشق میشن خیلیا نمیرسن خیلیا هم میرسن پس تو الان فقط تمرکزت درست باشه

اون آقا جایی نرفته تا بعد کنکور هم هست باشه؟

بشین بخون به امیدآینده قشنگ تر 😍

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

قبول ک میشم رشته بهتر ولی درد بعدیم اینه ک من از خون فوبیا دارم😔😔😔اصلا نمیتونم کنار بیام با این ق ...

باشه مبارکه پس بشین براش تلاش کن🥰

بزار واقعیتی رو بهتون بگم ،این اشتباه خو شما دختر هاست البته از طرفی هم حق میدم ،مشاور کار خودش رو م ...

چی میگی من اتفاقا انقد خانوادم بهم محبت میکنن ک دیگه نیازی به جنس مخالفم نداشتم ولی عشق یه چیزیه ک تو واقعا با نگاه اول دلتو میدی بهش

من خودم همیشه مسخره میکردم اصلا عشق و عاشقی رو قبول نداشتم اما بعد از دیدنش همه عاشقای دنیا رو درک میکنم🥹🥹

ن دختریم ک کمبود محبت داشته باشم ن دختریم ک دنبال دوتا کلمه حرف مثلا عاشقانه باشم ولی الان قضیه کاملا متفاوته..

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

ببین خودت علاقت چیه به حرفش نکن آینده توئه ببین خودت از زندگی چی میخوای؟یک درصد فکر کن درآینده پشیمو ...

آفرین ولی بخدا تاحالا بین ما بجز گل قرمز چیز دیگه ای رد و بدل نشده😅

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

میدونم عزیزم درکت میکنم یادت باشه قبل این عشق باااید قبول شی یه رشته عالی این یک دو اینکه خودتو کامل ...

ن اتفاقا کلی همیشه باهام جر و بحث میکنیم من ادمی نیستم ک حرف زور بره تو کتم..

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

چی میگی من اتفاقا انقد خانوادم بهم محبت میکنن ک دیگه نیازی به جنس مخالفم نداشتم ولی عشق یه چیزیه ک ت ...

من منظورم کلی بود خواهرم اشاره به شخص خاص نکردم موارد مشابه زیاد شنیدم ،شما هم گناه نکردی که از کسی خوشت اومده اگه شرایطش فراهمه و مطمئنی که فردا مشیمون نمیشی اینشالله خوش بخت بشی

چی میگی من اتفاقا انقد خانوادم بهم محبت میکنن ک دیگه نیازی به جنس مخالفم نداشتم ولی عشق یه چیزیه ک ت ...

هم سن تو که بودم از یه دختر خیلی خوشم میومد اون هم منو خیلی دوست داشت اما امروز که به این سن رسیدم میفهمم که ما از کل ملاک های ازدواج موفق فقط علاقش رو داشتیم و به یقین بعد از مدتی به مشکل میخوردیم نکه دختر بدی باشه نه ولی کلا دوتا ادم با دو دنیای متفاوت بودیم شاد باشید

هم سن تو که بودم از یه دختر خیلی خوشم میومد اون هم منو خیلی دوست داشت اما امروز که به این سن رسیدم م ...

ما دونیامون خیلی بهم نزدیکه تفاهم خیلی خیلی زیادی داریم باهم

توعم ایشالا خوشبخت بشی

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

من منظورم کلی بود خواهرم اشاره به شخص خاص نکردم موارد مشابه زیاد شنیدم ،شما هم گناه نکردی که از کسی ...

ممنونم

اره هرچی بشه زر اینده من با قبلم و عقلم میپذیرم چون ادمی ام ک بشدت تحقیق میکنم و تا تهش رو درنیارم ول کن نیستم

این کلی ازمون و خطا انجام دادم تا ببینم بدردم میخوره یا ن ک واقعا هیچ کس مثلش ندیدم تو دنیا🥹

عاشق Amir"M🩷💍متعهد