2777
2789
عنوان

اقااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 70 پست
یعنی هیچی نشده ارتباط شروع نشده بهت قول آینده داد به نظرم مشکوکه

ارتباط چی

بخاطر من گفته بزار برا بعد کنکورت چون اینجوری ضربه میبینه درسم

دقیقا چیش مشکوکه؟

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباااااااه نکن دنیاتو،توی یه آدم خلاصه نکن الان فقط وفقط خودت ودرستوآیندت بایداولویتت باشه

واقعا نمیتونم تموم دنیای من شده اون ینفر😔😔🥹

درسمم فقط به عشقش میخونم

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

ارتباط چیبخاطر من گفته بزار برا بعد کنکورت چون اینجوری ضربه میبینه درسمدقیقا چیش مشکوکه؟

اینکه میگی با مادرت صحبت کرده قول آینده داده

در صورتی که هنوز با هم ارتباط تون شروع نشده برام عجیبه چطور به مادرت قول آینده داده

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

اینکه میگی با مادرت صحبت کرده قول آینده دادهدر صورتی که هنوز با هم ارتباط تون شروع نشده برام عجیبه چ ...

اخه مامانم از وقتی رفتم بیمارستان متوجه شد و خیلی نگرانم بود بخاطر همین امیر حسینم بهش اینو گفت تا از نگرانی درش بیاره

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

ن اصلا نمیتونم من صبحا فقط و فقط به عشق برنامش چشامو باز میکنم

وای منم همینجوری بودم.

فکر کن من ۴ سال بعدِ تو هستم و هرروز دارم به خاطر رشته چرت و پرتی که انتخاب کرد گریه میکنم. رتبمم نسبت به تلاشی که کردم خوب نشد ۲۶۰۰

وای منم همینجوری بودم.فکر کن من ۴ سال بعدِ تو هستم و هرروز دارم به خاطر رشته چرت و پرتی که انتخاب کر ...

چرا یعنی تو دل بسته بودی بهش اون حسی نداشت بهت

چی میخونی مگه؟

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

برای ما اصلا بحث عشق و عاشقی نبود فقط وابستگی بچگونه ی من بود.مترجمی عربی دانشگاه علامه طباطبائی

ولی بخدا برا من عشقه همه متوجه تغییر رفتارم شدن

رفیقام خانوادم همه میگن چته چی شده چرا اینقدر عوض شدی😔

من صداشو میشنوم قلبم میاد تو دهنم عکسشو میبینم کلی ذوق میکنم بعضی وقتا ناخوداگاه میزنم زیر گریه وقتی به عکسش نگاه میکنم میدونی چرا چون از ته ته قلبم دلم براش تنگه

من هرچی میخورم میبینم میپوشم و میرم جایی و حتی وقتی میخوابم انگار پیشمه🥹

موفق باشی گلم تو کارت

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

ولی بخدا برا من عشقه همه متوجه تغییر رفتارم شدنرفیقام خانوادم همه میگن چته چی شده چرا اینقدر عوض شدی ...

اره میدونم چیمیگی وابستگی منم همینجوری بود فقط فکر ازدواج نبودم. من ۴ سال تو این حال بودم

من نزدیکای کنکور با فکر اینکه بعد کنکور دیگه نمیبینمش از درس خوندن افتادم، و افسردگیگرفتم که باعث شد درست انتخاب رشته نکنیم

مواظب باش تو اینطوری نشی

تو مسئول و مقصر این وضعیت نیستی پس نباید آسیب ببینی

عزیزم این عشق و عاشقی بین استاد و مشاور و دانش اموز زیاد شده و اکثرش به نتیجه نمیرسه مراقب خودت باش