2777
2789
عنوان

اقااااا

79 بازدید | 10 پست

بخدا اگر گیر نمونده بودم اینقدر تاپینک نمیزدمم انقد ذهنم درگیره حتی نمیتونم درسم رو بخونم

داشتم با مشاورم چت میکردم نمیدونم در جریان هستین یا ن فقط توضیح کوتاه برا بعضی از دوستان بدم

اقا من عاشق استادم شدم بعدش مشاورم شد و کلی بهم تو کلاس نگاه میکرد و نخ میداد و ازم سوالای شخصی میپرسید و منم تو خیلی جاها امتحانش کردم ک فقط از یه نفر ک علاقه داشته باشه بر میاد

خلاصه من اعتراف کردم ولی در کمال ناباوری برگشت گفت من الان قصد ازدواج ندارم منم بلاکش کردم رفتم سه روز بیمارستان بستری شدم تا اینکه باز اومد سراغم و بار اخر بهم گفت بزار همچی بمونه بعد کنکورت الان درست رو بخون بعدش باهم صحبت میکنیم راجبش..

به مامانم هم این ماجرا رو تعریف کرده ک من به دخترت قول اینده رو دادم مامانم کلی توپیده بهش ک چرا اینکارو کردی یعنی چی من دخترم رو روز اول بهت سپردم گفتم براش برادری کن ولی شما الان بهث عشق و قاشقی رو اوردین وسط

دیگه الان همچی مونده برا بعد کنکورم ولی امروز داشتم باهاش چت میکردم بهش گفتم خیلی خسته شدم واقعا دارم اذیت میشم اف شد بعد از ده دقیقه پروفش رو عوض کرد و کلا عادت داره عکس خودشو بزاره ولی این بار متن گذاشت ک

و صبر ؛ امیدی است که دیگر توان حرف زدن ندارد ...

الان یعنی اینو برای من گذاشته؟؟

من واقعا گیج گیجممم🥹🥹

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با توجه به تجربم میگم که اسکلت کردهبزارش کنار و مشاورتو عوض کن به درسات برسصبر و آینده فقط همونه که ...

ننمیتونم عاشقشم من صبحا به امید برنامش بیدار میشم بخدا 🥹🥹

عاشق Amir"M🩷💍متعهد

چجوری باهاش اشنا شدی

اولین بار اومد بهمون زیست تدریس کرد و بعد کمکم خانوادم بهم گفتن مشاور بگیر راحت تر درستو بخونی منم امیر حسین و پیشنهاد دادم دیگه همینجوری هم استادم بود هم مشاور یکی دوبار اومد دنبالم باهم رفتیم کلاس با اینکه بچه های کلاس خبر نداشتن اگر میدونستن شرف برامون باقی نمیموند😅😅

عاشق Amir"M🩷💍متعهد