heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1551 عنوان صد بار 117 بازدید | 9 پست صد بار گفتم میروم یکبار نگفتی بمانیک بار گفتی میروم صد قفله کردم در خانه را (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم امروز | 04:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1551 بخواب بچه نمیتونم بخوابمتپش قلبم بالاس (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1551 مدرسه نمیخوای بری؟ میخوام برم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1551 چرا ۱-مشکل قلبی دارم۲-از خواب پریدم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
wtin عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 360 چرا نمیشه با ریتم خوند قافیه نداره😕 همه چیز در آخرین آدمی خلاصه میشود که در تنگنای شب به یاد می آورید. قلب شما آنجاست. M💜 . خیالات💜.
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1551 چرا نمیشه با ریتم خوند قافیه نداره😕 میشه با ریتم خونداینو از ی فیلم برداشتم ک ی پیر مرد داره میخونه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
wtin عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 360 میشه با ریتم خونداینو از ی فیلم برداشتم ک ی پیر مرد داره میخونه 😂😐 همه چیز در آخرین آدمی خلاصه میشود که در تنگنای شب به یاد می آورید. قلب شما آنجاست. M💜 . خیالات💜.