خوش_قدم_خانم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 708 عنوان کنکوریا 143 بازدید | 9 پست کسی هست که تو هیچ کلاس و موسسه ای ثبت نام نکرده باشه و رتبه ی خوبی اورده باشه؟در حد مامایی ممکنه اصلا؟ امروز | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاشاقلی عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 161 اره فیلمارو از تلگرام ببین آزمون هارو تو خونه بزن روزی ۱۲ ساعت بخون پرستاری هم میاری چه برسه به مامای آخر صبر سبزه 🌱 قدیمی ولی با اکانت جدید ❤️اکانت دست دو نفره
sadat86 عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 54 رتبه ام خیلی خوب نیست ولی مامایی میارم کلاس ثبت نام نکردم از تلگرام دیدم ازمونم قلم چی شرکت کردم ولی خیلیا رو نرفتم سر جلسه
خوش_قدم_خانم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 708 اره فیلمارو از تلگرام ببین آزمون هارو تو خونه بزن روزی ۱۲ ساعت بخون پرستاری هم میاری چه برسه به ماما ... اره فیلمارو از تلگرام میبینم ولی نمیدونم حس میکنم چون کلاسی ثبت نام نکردم موفق نمیشمبرا کدومش رتبه ی بالاتری نیازه؟
شاشاقلی عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 161 اره فیلمارو از تلگرام میبینم ولی نمیدونم حس میکنم چون کلاسی ثبت نام نکردم موفق نمیشمبرا کدومش رتبه ی ... پرستاری خب نگا کن من انسانی ام ولی خب بیشتر دوستام تجربی بودن باور کن به هزینه کردن نیست به تلاشه یکی رو میشناسم پک فرمول بیست برا نهایی گرفته آزمون قلم چی نوشته بهترین استاد ها ولی نمیخونه آخر صبر سبزه 🌱 قدیمی ولی با اکانت جدید ❤️اکانت دست دو نفره
خوش_قدم_خانم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 708 پرستاری خب نگا کن من انسانی ام ولی خب بیشتر دوستام تجربی بودن باور کن به هزینه کردن نیست به تلاشه یک ... درسته ممنون از راهنماییت گلی🌸
sadat86 عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 54 خواهش میکنم Stream_Konkur و turbokonkur1 حالا ببین با کدوم راحت تری اینا رو تو تل سرچ کن
sadat86 عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 54 خواهرم از کدوم کانال تلگرام فیلم ها رو میدید ی؟ گلم Stream_Konkur و turbokonkur1 حالا ببین با کدوم راحت تری اینا رو تو تل سرچ کن
خوش_قدم_خانم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 708 خواهرم از کدوم کانال تلگرام فیلم ها رو میدید ی؟ رشتتون چیه عزیزم؟