2777
2789

اون روز یه نفر گذاشته بود گفته بودن عز باسلام محلول کیمیا خیلی اثر میذاره

چاره اصلیش اینه که مدام رشک ها رو تمیز کنی مخصوصا پشت گوش و گردن

شده وایسا جلو آینه خودت تمیزکن

شامپو ضد شپش بخر هر روز دوش بگیر بعد حرارت هم شپش از بین میبره کامل موهات سشوار بکش و اتو کشی هم داشته باشش تا حرارت اونا رو از بین ببره

یه روز درمیان روغن زیتون بزن موهات بذار یکی دوساعت بمونه بعد بروو حموم مرتب شونه کن بعد پودر لباسشویی بزن به موهات بعدش شامپو

سرکه هم بزن به موهات تا بوش اونا رو نابود کنه

بعضی دوستان هم گفتن شانه دندون ریز هم اونارو میریزه زمین

و روبالشی و شالا رو مرتب بشور

در آخر اگه نابود نشدن موهات کوتاه کن

خدایا زندگیم سپردم به خودت 🤍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط و فقط و فقط و فقط شونه دندانه ریز فلزی مرتب هر روز بکش تا دو هفته نه تخمی میمونه ن هیچ چیز دیگ ا ...

من الان نزدیک سه هفته ای یکسره دارم شونه دندونه ریز با سرکه سفید سرکه سیب واب که قاطی کردم میزنم بعدبانرم کننده میشورم هی شونه میزنم خیلی بیشتر بود کم شده اما بازم هست و ناراحتم که قطع کنم لابد بار بیشتر میشه ریشه کن نمیشه

خسته شدم چاقعا

چی میشع کرد

موقعی که خوابید بشین مرتب موهاش تمیز کن این از هر شامپویی بیشتر اثر میذاره

منم یه مدت درگیر بودم اینا رو انجام دادم نابود شدن

مراقب خودت باش توهم نگیری

خدایا زندگیم سپردم به خودت 🤍

چیکارکردین

ی شامپو کوچیک بود اسمش لیندانت بود فک کنم با شونه مخصوصش...شامپو میزدیم شپش بزرگ میمرد تخم ها هم با شونه ریز اینقدر شونه بزن تا بیاد پایین البته باید سرکه و روغن زیتون نمک فلان قاطی کنی شونه پایین بیاد ینی موهات روغن کاری بشه

شامپو خالی نتیجه نداره

با شونه دندانه ریز روزی سه چهار بار درست و حسابی موهاشو شونه کن یه چیزی پهن کن تخم شپشا میریزه هی باید تکرار کنی

بعد حمام حتما سشوار بکش براش

درمونای خونگی خیلی نکن موهای بچه آسیب نبینه