2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

596 بازدید | 70 پست

شما اگه تو دوره عقد باشید و خانوادتون بخان برن شمال ولی ب همسرتون نگن و همسرتون رو یه روز قبل رفتن خبردار کنن و بهونه ماموریت بیارن واسش ک همسر شما نره یا توقعش نشه ک چرا بهش نگفتن زودتر

شما میرید بدون همسرتون با خانوادتون یا ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله میرم و جوری هم رفتار نمیکنم که فکر کنه خانوادم وظیفه داشتن دعوتش کنن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

اگه به همسرم بی احترامی بشه قطعا نمیرم

مامانم اینا ب همسرم نگفتن ک میخایم بریم و ی تعارف هم بهش نکردن و فقط اسم منو نوشتن

همسرمم میگه خانوادش ازش پرسیدن چرا تو نمیری و اینا اینم گفته کار دارم و اینا الکی..چی بگه بنده خدا

مامانمم ب زور ب زور ک تو باید بیای بریم داداشات گناه دارن

بابام میگن تو نیای اصلا نمیچسبه اونوقت مشهدم رفتن من نرفتم

مامانم اینا ب همسرم نگفتن ک میخایم بریم و ی تعارف هم بهش نکردن و فقط اسم منو نوشتن همسرمم میگه خانوا ...

نرو

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

چی شد ؟!همسرت خودش مأمورت داشته گفته نمیام؟یا خانوادت گفتن؟اگه خانواده گفتن با شوهرم میمونم

ن بابا

بابام الکی بهونه ماموریت آوردن ک همسرم توقعش نشه چون از طرف کار بابام داریم میریم و نمیشده داماد ببریم

اینم مامانم هی میگه بیا بریم و نمون اینجا و داداشات گناه دارن و بابامم میگه بدون تو خوش نمیگذره و ..

عزیزم نگا به دلت بکن اگه همسرتم قراره بمونه پیشت خب نرو شمال بمون خونه با همسرتم بیاد با هم غذا بپزی ...

دلم شمال میخاد

ولی هرچیم فک میکنم کارشون زشت بوده فک کنین ما صبح قراره حرکت کنیم بعد امشب شوهرم فهمید و ی تعارف هم بهش نزدن بیا بریم