2777
2789
عنوان

کیا مذهبی ان

78 بازدید | 20 پست

یه نفر بهم بدی کرد و تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داد

باعث روزهای سختی برام شد و هنوز که هست بعد ده سال گرفتارم

به خدا سپردم ده سال پیش و رها کردم اما انتظار داشتم خدا تاوانشو ازش بگیره

بعد ده سال میبینم خوشبخته و همه چیز براش عالی

دست خودم نیست دلم میخواد عذابشو ببینم

و با اینکه ادم مهربانی ام و صبورم نسبت به این ادم خشم دارم و عجولم زودتر تقاصشو ببینم

از طرفی حس میکنم پیش خدا عزیز نیستم و اون ادم را خیلی بیشتر از من هواشو داره که بدیهاشو نادیده گرفته

بگین تو این شرایط چکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط این دنیا نیست

ممکنه تو این دنیا نبینی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
چرا فکر میکنی کسایی که از دور خوشبخت هستن و همه چی دارن برای خدا عزیزن؟

خب همین که اصلا برای خدا مهم نبود چی به سر من به ناحق اورد نشون میده انگار عزیز خداست و من خیلی برای خدا مرتبه ندارم

اما من اونجا نیاز ندارم دیگه

از کجا میدونی اونجا نیازی نداری؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

راحتی نشونه عزیز بودن نیست

خدا خودش هم میگه که گاهی افرادی رو به حال خودشون رها میکنه ببینه اینا تا کجا تا کی میخوان به اشتباهاشون ادامه بدن

همینجوریشم زیادی آدم معمولی هست..

چه زندگی هایی که تو یکی دو روز زیر و رو شدن...

یعنی خدا اشک ها و درد و رنج منم دیده؟ براش مهمه؟

من خودم عاشق خدام تمام زندگیمه

اما خودمو در حدی نمیبینم خدا بخواد خیلی بها بهم بده و براش عزیز باشم

کاری نکردم برای خدا