2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارد بزن عالیه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
خمیر دندون سوختگی را بدتر میکنه ولی آرد عالیه مخصوصا اگه خنک باشه

اره 😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نه بابا من دیدم دیدم طب سنتی میگه برا کاهش درد پریود بیاین اتو بزارین روی حوله با حرارت کم رو شکم بعد تازه گفتم این بهتره حالا بعد ناهار مسکن بخورم یه لحظه دستم رفت رو دکمه بخار فقط یه لحظه اتو هم از این کوچیکا مسافرتی 

نه بابا من دیدم دیدم طب سنتی میگه برا کاهش درد پریود بیاین اتو بزارین روی حوله با حرارت کم رو شکم بع ...

گلم اتو عالیه اما باید حولرو اتو کنی بعد بزاری رو شکم نه که هم زمان استفاده کنی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

پودر دال عدس+ گلاب+ سرکه خانگی

خمیر کن بزن روش

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊