2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من نتونستم رفیقامو عوض کنم و هر روز دارم میبینم چقدر حسود و بد ذاتن

دقیقا دروغگو حسود بد ذات چشم شور. دیگه چقد عوض کنیم؟

اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم

آره شاید خلاصه اگه خواستی من هستم پیشت گرل!

🩷یکی از دلایلش دوستای بیخودین که گیرم میاد همیشه

اقایون درخواست ندن. خانومایی که درخواست میدید لطفا دلیلش رو در تاپیک ها بگین اگه فکر میکنید نمیدونم

واقعا دارم اعتقاد پیدا میکنم که هیچکس رفیق نمیشه

وای اره من حتی به این دوستم میگفتم از همه بهتری به همه میگفتم چقدر خوبه ولی رید

وای اره من حتی به این دوستم میگفتم از همه بهتری به همه میگفتم چقدر خوبه ولی رید

هر لحظه به پارتنرم حق میدم که رفیق نداره و میگه هیچکس رفیق واقعی نمیشه

قبلا همش میپرسیدم چرا رفیق نداری اما حالا حق میدم

تو بگو چرا دلت گرفته چیشده من که واقعا گریم نمیاد خیلیم برای خودمو بقیه عجیبه حال داشتی تاپیکمو بخون ...

باشه عزیزم میخونم

من گفتم یکی از دلایلش اینه دوستای بدردنخور گیرم میاد بهم میزنن

باشه عزیزم میخونممن گفتم یکی از دلایلش اینه دوستای بدردنخور گیرم میاد بهم میزنن

منم تجربه دوست بدو خیلی دارم یعنی خیلی نه از دوست ن رابطه شانس نیوردم الانم حس میکنم دارم افسرده میشم ولی خب دارم سعیمو میکنم خودمو جمع کنم یهویی دلم میگیره ولی ایتقدر اذیت شدم حاضرم تنها باشم ولی گیر ادمای بد نیوفتم دلمم پاکه سادم گیر ی مشت بد دات میوفته ادم تو هم بیخیالشون شو خودتو جدا بدون خیلی خودتو درگیرشون نکن تو فکر باش خودتو سرگرم کنی و پیشرفت کنی

هر لحظه به پارتنرم حق میدم که رفیق نداره و میگه هیچکس رفیق واقعی نمیشهقبلا همش میپرسیدم چرا رفیق ندا ...

توعم بچسب به دوستپسرت بخدا خیلی بهتره برا هردوتون. من هنوز کسی قسمتم نشده وگرنه همین کارو میکردم

منم تجربه دوست بدو خیلی دارم یعنی خیلی نه از دوست ن رابطه شانس نیوردم الانم حس میکنم دارم افسرده میش ...

اره راست میگی واقعا منم عین شماعم باید بچسبیم فقط به پدرمادرمونو بس