2777
2789
عنوان

نجاتم بدید

149 بازدید | 13 پست

میخوام تو سن ۳۵ سالگی از نو شروع کنم

حال روحیم خیلی بد

چجور انرژی بگیرم برای ادامه مسیر

توی این سن به هیچی نرسیدم

نه کاری نه یه پس اندازی

همیشه ترسیدم از شروع کردن چون همیشه ترسیدم به مقصد نرسم .

کارشناسی گرفتم ترسیدیم وکالت بخونم

رفتم سرکار سر دو ماه نشده در اومدم چون ترسیدیم نتونم کار یاد بگیرم

رفتن خیاطی ترسیدیم بدوزم 💔

رفتم کامپیوتر ترسیدیم ادامه بدم 💔

رفتم ساز یاد گرفتم ترسیدم نتونم 💔

گواهینامه گرفتم ترسیدیم بشینم پشت فرمون .💔

واقعا که درسته ترس برادر مرگ 💔💔.

ولی دوست دارم از فردا یه تکونی به خودم بدم لطفا با حرف هاتون دلگرمم کنید 💓💓💓💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو میتونی

هرآنچه که درخیال بگنجد واقعه است به قول مولانا

خدایاشکرت ....و مرسی ک همیشه باهامی انشاالله ک بتونم از پس این همه مشکل بر بیام🤕 و هیچ وقت کسی و قضاوت نکنم(( .به نفسامارهمغلبه کنم ))الهی بحق هذاالدعا دعاهایی ک هرشب و روز میکنم به کرسی اجابت بشینه دلم میخواد به ارزوهام برسم دشمن شاد نشم دلم آشوبه و آرامشم فقط یادخداست🌱❤️منتظرم معجزه بشه از این وضع نجات پیداکنم خدایا راه را برایم هموار کن من بدون تو هیچم هیچ ب امیدت منتظر فردای بهتر هستم که تمام غصه هایم را به باد بدهی .....پاییز قدمت مبارک🍁ان الحسین مصباح الهدا وسفینة النجاة🏴🌠

وای. خدایا شکرت با این تاپیک چقدر حالم خوب شد🥹🍬🌱

خدایاشکرت ....و مرسی ک همیشه باهامی انشاالله ک بتونم از پس این همه مشکل بر بیام🤕 و هیچ وقت کسی و قضاوت نکنم(( .به نفسامارهمغلبه کنم ))الهی بحق هذاالدعا دعاهایی ک هرشب و روز میکنم به کرسی اجابت بشینه دلم میخواد به ارزوهام برسم دشمن شاد نشم دلم آشوبه و آرامشم فقط یادخداست🌱❤️منتظرم معجزه بشه از این وضع نجات پیداکنم خدایا راه را برایم هموار کن من بدون تو هیچم هیچ ب امیدت منتظر فردای بهتر هستم که تمام غصه هایم را به باد بدهی .....پاییز قدمت مبارک🍁ان الحسین مصباح الهدا وسفینة النجاة🏴🌠

ترس برای چی؟ برای چیزی ک اتفاق نیفتاده

شما میتونستی نوازنده خوبی بشی

میتونستی خیاط خوبی بشی

میتونستی تایپیست خوبی بشی

پس یادت باشه هنوز دیر نیس

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

حال خوب ؟؟همش ناله بود 🤧🤧

ازاینکه اراده داری اول امیدوار باش بعد خودتوتصور کن در اون شرایط عالی از کم شروع کن واسه خودت جایزه درنظر بگیر

منم با۳۱سال سن میخوام شروع کنم راستش سوادم کمه میخوام اگه خدابخواد برم دنبال خیاطی و...و آنلاین شاپ😍

ازاینکه اراده داری اول امیدوار باش بعد خودتوتصور کن در اون شرایط عالی از کم شروع کن واسه خودت جایزه ...

با همین دل شکسته ام از ته دل دعا میکنم موفق بشی .

میترسم یروزی شرمنده جوونیم بشم 💔💔💔

عزیزززززم.....

توام مثل منی خیلی بده واقعا بدترین اخلاق دنیا همینه منم همیشه ترس از شکست دارم منم مثل تو خیلی از کلاسارو رفتم اما هیچکدوم رو ادامه ندادم چون از خراب کردن میترسم

این کمالگرایی رو بذار کنار ب خودت اجازه بده که اشتباه کنی و حتی شکست بخوری ، تا برات تجربه بشه و بتونی ازشون درس بگیری همیشه قرار نیست همه چی عالی پیش بره یا طبق خواسته ی تو هیچوقت برای شروع دیر نیست شروع کن و ادامه بده و از مسیر لذت ببر و از چالشهای توی مسیر هم نترس

ممنونم از دعای قشنگت انشالله به آرزو های بلندت میرسی شک نکن

یه توسل به حضرت زهرا بگیر همه کارهای سختو اسون میکنه

الهی قربونش فرشته نجات زندگی منه همیشه