2777
2789
اخی الهی. هنوز نتونستی بخوابی

ن گلم دوباره همونجورم غذام نخوردم یکم پاستیل و یه لیوان آب فقط

اگر شد که هیچ ، اما اگر نشد بند کفشهایم رامحکم تر میبندم و انجامش میدهم ، اینبار با موهای سفید بیشتر ، چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست ، بلکه پایداریست . ( از کتاب آلبرکامو ، طاعون )

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فکر و خیال آیندم

اینکه چی میشه کجای زندگیشم

اینقدر دلم گرفته فقط خدا میدونه ولی اصلا بروز نمیدم و این بده

ی مرد بی مسئولیت یکی که همه چیزمو واسش گذاشتم

فکر اینکه کنکورم نتیجه اش چی میشه ، خداکنه اونی که میخوامو بیارم

بعضی وقتا مثل دیشب از بغض سر درد شدم با همه دعوا گرفتم ب خاطر اون بیشعور

حالم بهم میخوره اینقدر بهش فرصت دادم هردفعه بدتر سیلی محکمی خورد توی صورتم که اون بدرد تو نمیخوره و من بازم مثل احمقا ادامه دادم.

نمیدونم اصلا از کجاش بگم

خدا داره هی برام نشونه میفرسته که بدرد هم نمیخورید و این منم که هنوز باور نمیکنم

امروز روز عجیبی بود

یکی که میخواد فردا انتخاب رشته کنه اومد خونمون تا تونستم دیتا دادم کمک کردم.

بعد رفتن اون از یه جایی زنگ زدن موقعیت شغلی و حقوق خوبی بود که بخاطر نگهداری از فرزندم که تو شهر غریب هستم. رد کردمش و اعصابم خرد شد .

این روزا برای اطرافیانم حوادث غیر منتظره رخ میده به اونا فکر میکنم.

چه بدونم آخر شبه و نشخوار فکری.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
روحش شاد . منم تقریبا ۵ سالی میگذره از اون صحنه

😔😔 خدا به دلت ارامش بده عزیرم من از جمعه تاللان عین مرغ پرکنده بال بال میزنم نفسم بالا نمیاد

اگر شد که هیچ ، اما اگر نشد بند کفشهایم رامحکم تر میبندم و انجامش میدهم ، اینبار با موهای سفید بیشتر ، چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست ، بلکه پایداریست . ( از کتاب آلبرکامو ، طاعون )
بیاد شیفتو تحویل بگیره😂 بشین وای نستا واریس میگیری

😂😂😂باید خودمم باشم نمیشه شیفتمو تحویل بدم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
نکنه نصف شبا با ممد اقا صحبت میکردیم خبر نداشتیم 🥲😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نبابا خودم بودم توروحت🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
فدات بشم کاری از دستت بر نمیاد برای شادی روحش فاتحه بفرست قرآن بخون

💔💔💔

چشم عزیزم میخونم براش

الهی بمیرم انقد مظلوم رفت

وایییی این موقع شب

الانکه زوده

ما دیرتر ازین شام میخوریم معمولا

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

این شیفت لعنتی رو به کی میدی 👺😂

🤣🤣🤣🤣ب یکی لامصبببب ..پی وی رو نمیدم که منتظرم بیاد کارش دارم