2777
2789
گشنمه، صبح سر یه موضوعی با شوهرم بحثم شد قسم خوردم گفتم غذا نمیخورم، اصلا اهمیت نداد، نگفت غذا بخور، ...

من یبار خودمو زدم به مریضی که نامزدم دلش بسوزه الکی رفتم سروم زدم براش عکس فرستادم بدتر دعوام کرد ول کن برو غذا بخور به خودت برس بیشتر از قبل خودتو خوشگل کن اگه دست و دل باز هست از پولاش استفاده کن خوش بگذرون برو کافه و اینا تفریح و لباس بخر ، منم همین کارو میکنم اخلاق ندارن حداقل ما به خودمون برسیم 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از عصر ی خبری شنیدم خیلی فکرم درگیرشه دلم میخاد گریه کنم بخاطرش🥲🥲

دختر شمالم😍🌱دانشجوی زبان انگلیسی🌍عاشق اهنگ🎧ورزش💪🏻آشپزی🍕تو تاپیک های آشپزی و شیرینی پزی تگم کنید🩷🍡اگه حسکردی تنهاترینی این آیه رو به یاد بیار✨فانک باعیننا یعنی تو در پناه نگاه اویی✨حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برام میفرستی خانوم زیبآ🥹💗

من یبار خودمو زدم به مریضی که نامزدم دلش بسوزه الکی رفتم سروم زدم براش عکس فرستادم بدتر دعوام کرد و ...

امان از این مردها😂کار خوبی میکنی بی محلی میکنی

الان که شد ۳۴ ساعت که چیزی نخوردم، میخوام ببینم وجدان داره یا نه

میدونی الان تو به دیوار حرف بزنی فحش بدی یا گریه کنی جوابتو میده؟اون دقیقا برام عین دیواره، سرررررددددد

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده

امان از این مردها😂کار خوبی میکنی بی محلی میکنیالان که شد ۳۴ ساعت که چیزی نخوردم، میخوام ببینم وجدان ...

اشتباه میکنی بخدا بخوای وجدان مرد ها بسنجی چیزی که اصلن ندارن ، نامزد من به اعتقاد خودم از بهترین مرد ها هست ولی بازم بخدا خیلی وقت ها وجدان نداره تو فقط به خودت برس ولش کن اهمیت نده هرچی بیشتر بهش توجه کنی بدتر میکنه توجهتو بزار رو خودت به خودت برس برو الان رستوران بهترین غذا بخور اصلا جوری رفتار کن که برات بی اهمیت هست

اشتباه میکنی بخدا بخوای وجدان مرد ها بسنجی چیزی که اصلن ندارن ، نامزد من به اعتقاد خودم از بهترین مر ...

درست میگی عزیزم واقعا مردها به درد نمیخورن،حداقل به درد بخورش به تور من نخورده، آدم باید به فکر خودش باشه

ممنون به فکر بودی❤️

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده