2777
2789
عنوان

پیام نور

63 بازدید | 11 پست

میشه بهم بگین چیکار کنم؟با کلی فکر کردن تصمیم گرفتم برم دنبال علاقه ام رشته حقوق توی دانشگاه ازاد یا پیام نور و الان تصمیم نهایی ام شده پیام نور تصمیم درستی دارم میگیرم؟

منم مدیریت بازرگانی پیام نور خوندم

مدرکمم معتبر هست

و با مدرکم رفتم سرکار دولتی

با ازمون استخدامی

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به خودت داره آزاد حضوری و جزوه پیام نور غیر حضوری و کتابالبته مزه دانشجویی رو هم نمیچشی

میدونه خیلی دوست دارم برم دانشگاه ازاد ولی هرچقدر فکر میکنم بیشتر برای خودخواهیم خانواده ام رو روی فشار میزارم

واقعا؟پس خیالم راحت بشه؟

من که خوندم

و من کلا حضور زیاد دانشگاه اون زمان دوست نداشتم

نصف درسا غیر حضوری بود و استاد نداشت

و بهش میگن خودخوان

خودت کتاب میخونی میری امتحان میدی

واقعا پسند من بود چون من از نمره کیلویی. و جزوه نویسی دانشگاه ازاد که خواهرم میرفت خوشم نمیومد

۵روز هفته دانسگاه بود

من هفته ای یک یا دو روز اونم درسای مهم

و خب شهریه خیلی کم میدادم

و دانشگاه دولتی بحساب میاد

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

من که خوندم و من کلا حضور زیاد دانشگاه اون زمان دوست نداشتمنصف درسا غیر حضوری بود و استاد نداشتو بهش ...

خیلی ممنونم اتفاقا وقتی منم شنیدم سختگیری و کتاب محوره دوست دارم برم چون شنیدم میتونه کم کم برای آزمون وکالت یا استخدامی آماد کنه

پیامنور از کی باید شروع کرد واسه ثبت نام چقدره شهریه اش من میخوام برم حسابداری

وایییییییی منم موندم واقعا فردا دارم میرم دانشگاه پیام نور برای پرسوجو میخوام بهت خبر بدم؟