2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی

122 بازدید | 16 پست

خودم دانشجوی مامایی هستم و چندین دوره مشاوره رو گذروندم و واسه ده ها نفر انتخاب رشته کردم

واسه انتخاب رشته میتونم کمکتون کنم 💖🥹

با هزینه ی خیلی کم

تاپیک قبلیم توضیح دادم🌷

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

۸۱۱۹منطقه سه با تراز ۸۴۴٠چیا میاره؟

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پیراپزشکی ها پرستاری مامایی اتاق عمل هوشبری علوم آزمایشگاهی دانشگاه تیپ ۲ و ۳ رو میاریتوانبخشی مثل ...

اگه توانبخشی مثلا اهواز و زنجان و اراک بزنم چی؟

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

جاش مهم نیست فقط میخواستم احتمالش رو بفهمم.بنظرتون مددکاری اجتماعی بهتره یا این رشته ها

بستگی به علاقه ی خودتون داره

ولی به نظر من از نظر ثبات درآمدی رشته های پرستاری و ... بهترن چون مددکار اجتماعی حقوقش ثابت نیست و خیلی به محل کار نوع قرارداد و سابقه بستگی داره

اگه توانبخشی مثلا اهواز و زنجان و اراک بزنم چی؟

گفتم عزیزم احتمالش کمه ولی غیر ممکن نیست و جزو انتخاب های مرزی شما میشه ولی حتما بزنید چون سال های قبل با ۷ هزار قبولی داشتیم تو دانشگاه های تیپ ۳ و احتمالش هست که با ۸ هزار شماهم قبول شی چون ممکنه. یه تعداد دانش آموز انتخاب رشته نکنن و بمونن برا سال بعد به خاطر همین شما میشی لب مرز و جزو انتخاب های خوش بینانه تون در ردیف های اول باید قرار بدید

گفتم عزیزم احتمالش کمه ولی غیر ممکن نیست و جزو انتخاب های مرزی شما میشه ولی حتما بزنید چون سال های ق ...

و رشته هایی مثل بیناییسنجی فیزیوتراپی شنواییشناسی نه ولی رشته های گفتار درمانی و کار درمانی احتمالش هست ولی دانشگاه اراک نه اهواز و زنجان شاید