2777
2789
عنوان

خیلی حس عجیبیه

24 بازدید | 9 پست

خودت مجرد باشی خواستگارم نداشته باشی بعد بری عروسی کسایی که ده سال ازت کوچیکترن و بدنیا اومدنشونم دیدی🤣نمیدونم چطوری بگم ولی خیلی حس عجیبیه انگار دنیا اطرافت در جریانه ولی تو ثابت موندی انگار من وایسادم و بچه ها دارن از من جلو میزنن

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

کوچیک بودیم میرفتیم عروسی بزرگترا

بزرگ شدیمم میریم عروسی کوچکترا

😐🤣

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوچیک بودیم میرفتیم عروسی بزرگترابزرگ شدیمم میریم عروسی کوچکترا😐🤣

وای دقیییقاااا

پس کی نوبت خودمون میشه🤣

منم این حرفهای شما رو تجربه کردم بعد عروسی ها میرفتم پای جانماز اینقدر با خدا بحث میکردم تا اینکه خدا بهم شوهری داد که دیگه پا جانماز نمیرم بلکه هر روز خودمو لعن و نفرین میکنم کاشکی اینو بپذیریم چیزی قشنگه که خدا خودش با راحتی بخواد .

بچه بودیم بزرگا عروسی میکردن الان بزرگیم بچه ها عروسی میکنن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آخ لالالالا گل پونه لالالال ...

بخدااا آخه بچه متولد ۸۷ تو بغل من بزرگ شده چجوری ازدواج کرده من هنوز دارم پولامو جمع میکنم عروسک بخرم🤣🤣

منم این حرفهای شما رو تجربه کردم بعد عروسی ها میرفتم پای جانماز اینقدر با خدا بحث میکردم تا اینکه خد ...

اینو قبول دارم

بخاطر همینم با اینکه خیلی احساس سرخوردگی و تنهایی میکنم ولی به هر کسی حاضر نشدم بله بگم دیگه قسمت هرچی باشه باید پذیرفت🥲

دمت گرم وقتی به این درجه برسی مطمئنم ازدواج خوبی میکنی چون منطقی نگاه میکنی .

ایشالا که مجبور نشم مجرد بمونم