2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من ۱۵ازدواج کردم خداروشکر خوشبختمالان ۲۶سالمه دوتا بچه دارم بستگی ب خودت شرایط داره

منم اگه ازدواجی بودم 15 سالگی بهترین خاستگار هارو داشتم

حیف که سوختم پای درس

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

از نظر من هیچ سنی برای ازدواج مناسب نیستظرفشویی و بچه داری و اشپزی جارو پارو کردن سن مناسب نداره

زندگی همینه دیگه

مگه چی بوده از ازل همین بوده و هست

هر زمان که به بلوغ فکری و مسئولیت پذیری برسی برای ازدواج آماده ای ول راجع به هدف از ازدواج بگو

هدفم اینه زندگی خودمو داشته باشم

مادر باشم

به آرامش روحی و روانی برسم

و بتونم همسر و مادر خوبی باشم

منطقه ما اکثرا سن پایین ازدواج میکننمن وقتی 13 ساله بودم اولین خاستگارم اومداصلا آدم ازدواج نبودم و ...

نمیتونم بگم میفهمم چون بالاخره شرایط خونواده ها مهمن

ولی واقعا حرف مردم هیچوقت هیچ کجای زندگی قرار نیست کمکی بهت بکنه من چندتا از دوستای خودم بودن از خونواده های مذهبی تو شهرستانای کوچیک اومدن تهران و الان بالای 30 سالشونه پوششون ازاده، خونه خودشونو دارن، شاغلن، پت دارن و خونوادشونم کم کم پذیرفتن و الان بسیاار راضین از زندگیشون

من مخالف ازدواج نیستم خودم توی رابطه 3 ساله م و میفهمم که احساسش هم باشه ولی هیچوقت نیازی نیست از معیارهای خودت کم کنی فقط برای اینکه ازدواج کنی و از دید بقیه بد نباشه

الان دیگه نسل ما خیلی اهمیت نمیده هم اینجا میبینی، هم توی اطرافت دیدی حتما که تصمیمای اشتباه و با بچه و قوانین کاملا ضد زنه ایران که زندگیت تباه میشه، پس درارو نبند، اگه کسی بود باهاش اشنا شو ولی به حرف هیچکسم اهمیت نده کارایی کن که خودت دلت میخواد تنهایی خوش گذروندن رو یاد بگیر

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

هدفم اینه زندگی خودمو داشته باشممادر باشم به آرامش روحی و روانی برسم و بتونم همسر و مادر خوبی باشم

خوهرم خاسته ای که داری خیلی بجا و معقوله ولی بدون تواین مسیر خیلی باید تلاش کنی ، برای زندگی مشترک باید مثل شوالیه ها باشی ،جنگجو و وفادار شاد باشید

نمیتونم بگم میفهمم چون بالاخره شرایط خونواده ها مهمنولی واقعا حرف مردم هیچوقت هیچ کجای زندگی قرار نی ...

خودمم دلم میخاد ازدواج کنم دیگه

به حرف مردمم اهمیت ندم دل خودمو چیکار کنم

از طرفی یبار در عمرم عاشق شدم و به هم نرسیدیم

خاستگارایی که برام میان به دلم نمیشینن

رل هم داشتم ولی از بس دروغگو و لاشی بود که دیگه دوس ندارم با کسی رل بزنم

شاید به نظرت مسخره بیاد ولی دلم میخاد شوهرم مذهبی باشه اصلا حوصله پسرای لاشی رو ندارم

خوهرم خاسته ای که داری خیلی بجا و معقوله ولی بدون تواین مسیر خیلی باید تلاش کنی ، برای زندگی مشترک ب ...

هعی چی بگم

تا اینجای زندگی هر کی عاشقم شد من دوسش نداشتم

یبارم عاشق شدیم شانس ما افتضاح ترین آدم رو زمین از آب دراومد

بازم توکل برخدا

دیگه اگرم بخام ازدواج کنم با منطق خواهد بود چون دیگه احساسی ندارم

من از 20 آمادگی ازدواج رو داشتم ولی هنوز قسمتم نشده

صبر کن انشالله بهترین ها قسمتت میشه خواست خدا بوده حتما حکمتی تو این کار ها هست

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

صبر کن انشالله بهترین ها قسمتت میشه خواست خدا بوده حتما حکمتی تو این کار ها هست

خودمم مقصر بودم

وقتی به فکر ازدواج افتادم که جامعه به این روز افتاده

خودمم مقصر بودم وقتی به فکر ازدواج افتادم که جامعه به این روز افتاده

چی بگم والا انشالله خدا کاری کنه تو زندگی همه انسان ها یک معجزه قشنگ و خوشحال کننده اتفاق بیوفته

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز