2777
2789
عنوان

آزمایش گلوکز

143 بازدید | 12 پست

خانماسلام من آزمایش دیابت دادم توسه مرحله ازم گرفتن ناشتاگرفتن۸۴نوشته بعدیه آب قندشیرین دادن خوردم یه ساعت بعدگرفتن۱۹۳نوشته دوساعت بعدم بازگرفتن ۱۳۹نوشته این یعنی چی به نظرتون دیابت دارم؟درمانگاه ودکترتاشنبه نیستن

فکر نکنم،اینایی که میگی خوبه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر برای من ننوشته این ازمایشو نمیدونم چرا؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

ایول .هفته هامون هم که یکیه😅

عزيزم قند ناشتات خوبه چون زير ٩١ هست.ولي قندهاي دو ساعت بعدت خيلي بالاست. بايد نهايتا ١٢٠ بالاتر نباشه. متاسفانه نشونه هاي ديابت بارداريه. ان شالله كه با رژيم درست بشه.توي خوردن مواد قندي و شيريني و نون و برنج يه خورده مراعات كن عزيزم. اگه با رژيم كنترل بشه كه هيچي؛ در غير اينصورت بايد انسولين مصرف كني.

نه عزیرم فکرنکنم دیابت داشته باشم آخه رنج اون آزمایشگاه ۱۵۳هستش ولی مال من ۱۳۹هست...بهرحال مرسی نظرد ...

ان شالله كه همينطور كه شما ميگي باشه. من چون خودم درگير ديابت بارداري ام و انسولين استفاده ميكنم  بهتون گفتم. صدتا دكتر و بيمارستان و ازمايشگاه مختلف رفتم. همه شون ميگن براي خانم باردار قند ناشتا بايد زير ٩١ و قند دو ساعته زير ١٢٠ باشه. رنج آزمايشگاه رو من دفعه اوله كه ميشنوم ميگيد متفاوته.  در هر حال ان شالله كه خيره و مشكلي نيست.

ان شالله كه همينطور كه شما ميگي باشه. من چون خودم درگير ديابت بارداري ام و انسولين استفاده ميكن ...

فدات عزیزم ممنون حالاشنبه میبرم دکتراگه هم دیابت داشتم دیگه مجبورم یارژیم بگیرم یاانسولین...ان شاالله شمام زودخوب میشین دیگه بارداریه وهزارتادرد

فدات عزیزم ممنون حالاشنبه میبرم دکتراگه هم دیابت داشتم دیگه مجبورم یارژیم بگیرم یاانسولین...ان شاالل ...

بله ديگه؛ كاريش نميشه كرد. ان شالله كوچولوتون رو صحيح و سالم و با دل خوش بغل بگيريد.