هرچی میزنم میماسه رژگونه میزنم میبینم پر رنگ شده حالت چرکی پیدا کرده بعده چند ساعت کانسیلر که کاملا میماسه پوستمم مختلط تا چربه هرچی میزنم میماسه راه حلش چیه از پودر فیکسم میزنم بازم کانسیلرم میماسه اسپری فیکسم زدم همینطور بوده
اصلا، ابرسان مخصوص پوست چرب باید بزنی. تونر که کافی نیست به هیچ عنوانیکی از دلایلی که باعث میشه چربی ...
دکتر گفت نیاز نداری آب رسان تونر کافیه فقط موقع هایی که از حموم در میام پوستم دماغم بالا لبم پیشونیم خشک میشه یکم مرطوب کننده میزنم کلا منظورم از ماسیدگی اینکه مثلا کانسیلرت مرتبه چروک میشه یا میبینی نصفش رفته اونور نصفش رفته اینور تکون میخوره یا رژگونت پر رنگ مونده پوستمم نرماله اون موقع
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
😐عزیزم پوستت مشکلی نداره و صد تا کرم میزنی؟خب علت ماسیده شدن همونهبعد ربطی ب مشکل نداره عزیزمجای هم ...
اینارو زیر چشم میزنم نه رو پوست🤣🤣🤣🤣 دکتر بهم گفته جز درماتیپیک پوستت سازگار نیست به هیچ کرمی کاری ندارم رژگونه قشنگ و تمیز رو پوستم یا کانسلیر رژگونه پر رنگ میشه سه ساعت بعد یا سایه یا هرچیز دیگه پر رنگ میشه میگم این چیه غلیضع ملایم آرایش میکنم نمیدونم چرا پر رنگ میشن کانسیلرم که تکون میخوره اطراف دماغم کرم تکون میخوره
😐عزیزم پوستت مشکلی نداره و صد تا کرم میزنی؟خب علت ماسیده شدن همونهبعد ربطی ب مشکل نداره عزیزمجای هم ...
پوستم خیلی حساسه کرم فاقد چربی پوستم خشک میشه کرم آبرسان دار پوستم جوش زیر پوستی میزنع برای همین بجز کرم ضد آفتاب هیچی دیگه نمیزنم پوستم از حموم در میاد ناحیه پیشونی زیر چشم بالا لب دماغ خشک میشه اینا اوکیه با یک مرطوب کننده من میگم چرا آرایشم پر رنگ میشه انگاری یک بچه آرایشم کرده ؟🤣🤣🤣