2777
2789
عنوان

شوهرتون چقد

138 بازدید | 7 پست

خانما شما همسرتون وقتی سرکاره بهتون زنگ میزنه ؟؟

شوهرمن ک تاحالا یکبارم نزده چندین بار هم بهش گفتم یا وقتی زنگ میزنم سریع میخاد قطع کنه ولی توی تماساش نگاه میکنم روزی دوبار ب خونوادش و خواهراش زنگ زده مکالمه ی طولانی🥲🥲🥲 جایی هم ک قراره برم اصلا زنگ نمیزنه ک چیکار کردی😭

تاپیک صبم در رابطه با همین بود

شوهرم توقع داره همش زنگش بزنم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

قبلنا آره .ولی بعد سالها دیگه پیامم نمیده یا زنگ ..مگه کاری داشته باشه .من قبلازیاد پیام میدادم ولی دیگه گفتم ولش کن ..بیخیال شدم برام مهم نیست

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فراموش میکنم 😐😐😐

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی