2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست
نه بابا اون گذاشته تورو بسوزونه ها منم. زیر بار نرفت ولی انقدر دوسش داشتم ی بار بخشیدمش باز چیزای دی ...

نه این ازوناس که همزمان با چند نفره،اما اینکه بخواد همون شب که من کات کردم پروفایلشو عاشقانه کنه برای سوزوندن من هست اما صدرصد کسیم هست باهاش

نه این ازوناس که همزمان با چند نفره،اما اینکه بخواد همون شب که من کات کردم پروفایلشو عاشقانه کنه برا ...

بله هست بزار بره به درک نهایت یک هفته غم داری بره گمشه بهترین ادم نصیبت میشه

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم دیدم پروفایلشو عاشقانه کرد فرداش تیپ زدم حاضر شدم با یه پسر رفتم سرقرار تو خیابون منو با ماشین رد شد دید انقد زنگ زده بود ولی چون بلاک بوده فقط علامتش افتاده زنگ نخورده

من هم دیدم پروفایلشو عاشقانه کرد فرداش تیپ زدم حاضر شدم با یه پسر رفتم سرقرار تو خیابون منو با ماشین ...

دهنت سرویس😂 چه زود ها

یه کلیپ بود نوشته بود لااقل بعد کات انقدر زود نرو تو رابطه حداقل پنج الی ده دقیقه صبر کن این تایمش برا خنده بود ولی برا این تاپیک یادم افتاد😂😂😂

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

ولی واقعا حالم خوب نیست،اینکه بخام با کسی دیگه سریع برم تو رابطه اشتباهه،من مثله اون نیستم،ولی اون روزم با اون پسر رفتم همش از لج بود خودمم فوری پشیمون شدم

دهنت سرویس😂 چه زود ها یه کلیپ بود نوشته بود لااقل بعد کات انقدر زود نرو تو رابطه حداقل پنج الی ده د ...

😂😂😂😂الان اگه بدونی دایرکتم چخبره ولی حالم خوب نیست حوصله ندارم

دهنت سرویس😂 چه زود ها یه کلیپ بود نوشته بود لااقل بعد کات انقدر زود نرو تو رابطه حداقل پنج الی ده د ...

بعد نمیدونم فازشون چیه،اگه خودت خیانت میکنی پروفایلتو عاشقانه کردی دیگه چرا من نمیام پیشت یا میرم سرقرار با یه پسر دیگه میسوزی

بعد نمیدونم فازشون چیه،اگه خودت خیانت میکنی پروفایلتو عاشقانه کردی دیگه چرا من نمیام پیشت یا میرم سر ...

دقیقا دوس. دارن خیانت کنن هفت خط عالم باشن ماام سکوت کنیم نه عزیزم شما زنگ بالارو بزن اینجا از این خبرا نیس