2777
2789
عنوان

خیانت

179 بازدید | 22 پست

بچه ها چرا تاپیکمو نی نی سایت بست

اومدم فقط درد و دل کنم نیومدم سرزنش بشم

یک سال و نیمه تو رابطم،خیانت دوسپسرم با دلیل و مدرک لو رفت خودش گردن نگرفت تازه گردن من انداخت که تو روان پریشی برا خودت ارزش قائل نبودی دنبال مدرک خیانت رفتی منم چند روز کامل بلاکش کردم بعد درش آوردم گفتم شاید پشیمون باشه ۳روز پشت سر هم هر روز گفت بیا ببینمت نرفتم گفتم باید تضمین بدی دیگه خیانت نمیکنی گفت اگه نیای میرم با کسی دیگه گفتم برو دیگه مهم نیست اونم بلاکم کرد و عکس پروفشو عاشقانه کرد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان عکسشو عاشقانه کرده بنظرم ادم نمیشه منم با همچین ادمی بودم اینا هیچوقت ذاتشون عوض نمیشه برنگرد بیخیالش شو سخت میگذره ولی میگذره

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

خیانت برات قابل بخششه؟😐کاش برا خودت ارزش گذاری کنی لطفاً کات کن

کآت کردم خب ۳روز پشت سر هم گفت بیا ببینمت نرفتم از همه جاهم الان بلاکش و هیچوقتم دیگه برنمیگردم

الان عکسشو عاشقانه کرده بنظرم ادم نمیشه منم با همچین ادمی بودم اینا هیچوقت ذاتشون عوض نمیشه برنگرد ب ...

همون شبی که گفتم دیگه نمیخوامت چون خیانت کردی سریعا پروفایلشو عاشقانه کرد خیلی سخت بود برام ولی دیگه دارم کنار میام

همون شبی که گفتم دیگه نمیخوامت چون خیانت کردی سریعا پروفایلشو عاشقانه کرد خیلی سخت بود برام ولی دیگه ...

نه بابا اون گذاشته تورو بسوزونه ها

منم. زیر بار نرفت ولی انقدر دوسش داشتم ی بار بخشیدمش باز چیزای دیگ شنیدم ازش این بار اخری زیاد پیگیرم بود منم گذاشتم ی چند هفته تو پیجم بمونه بعد چند هفته با یه استوری عاشقانه و نوت سوپرایزش کردم

و بعدشم انفالو ریمو و بلاک

در صورتی ک استوریم مخاطب نداشت من با کسی ام نیستم

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

کسی خیانت کرد خیلی خیلی احتمالش زیاد که تکرار کنه

میدونم و تو روابط بعدیشم همینه الان شاید اوایل رابطش با دختر جدید خوب باشه کم کم ذات خودشو نشون اونم میده