2777
2789
خیلی مواظبش باش. ایناها قشنگ دزد جلب کنن. سریع میزنن از ادم منکه پامرمو اصلاااا نمیبرم بیرون. میترسم ...

حق دارید ...

برای ما هم زیاد بیرون نمیره

خطرناکه مخصوصا شب

yar🌙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق دارید ...برای ما هم زیاد بیرون نمیره خطرناکه مخصوصا شب

آره. واقعا. چون پول نقدن دیگه. رو هوا میخرن این نژادای ریزو

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

مخصوصا این دست و پاهاشون. مث ساق پای مرغه ازبس ضریف و ضعیفه استخونشون🤗😍

دقیقا خواهرم همیشه همین حرفو میزنه

اونم سگ داشت یورک شایر ۱۲ سالش بود . دیگه مریض شد نشد کاری براش کنن

yar🌙

میوه نه بهش نمیدیم

واسه من میخورن. واسه ریزش موهاشون خیلی خوبه. با دندوناشون.

مثلا هویج گاز بزنن. سیب گاز بزنن عالیه واسه دندون

موز میدم بهشون. بلال میخورن البته یکیشون بلال میخوره. همین رو پروفایلم . سیب. هندوانه. خیلی خوبه. باید از بچگی بهشون داد تا عادت کنن. خیار هم میخورن اما نه زیاد. ولی خوبه خیلی واسشون

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

دقیقا خواهرم همیشه همین حرفو میزنهاونم سگ داشت یورک شایر ۱۲ سالش بود . دیگه مریض شد نشد کاری براش کن ...

االهی. مُرد؟؟ مریضیش واسه کهولت سن بود یا مریضی ویروسی گرفت؟؟؟

واسه من میخورن. واسه ریزش موهاشون خیلی خوبه. با دندوناشون. مثلا هویج گاز بزنن. سیب گاز بزنن عالیه وا ...

حالا منم امتحان میکنم هویجو . برای جرم دندون باید خوب باشه

yar🌙

سرطان کبد بله مرد چند سالی میشه

الهییییی، چه دردناک

چرا فکر میکردم یه مرد خیلی بزرگیییی

بچه ای کههه

سگت هم قشنگه

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"