2777
2789
عنوان

واقعا که

184 بازدید | 22 پست

ببینید چقدر حرف من حق بوده که تا این حد بهتون فشار اومده که به نی نی یار شکایت ببرید

انگار مثلا کودکستانه یا دبستان

درصورتی که من به احدی توهین نکردم اگه کردم عکسشو بذارید نامردم اگه خودم نرم از اینجا

اینجا هرکسی از طرز فکر و عقیده اش دفاع میکنه و بعضیا چون به مزاجشون خوش نمیاد عین بچه ها شکایت میکنن مسخرست. نمیدونم این ادما چجوری زندگی میکنن.

کسایی که من گیر کردم تو گلوشون بیان همینجا عقده گشایی کنن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هووووم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

در جریان نیستم...ناراحت نباش عزیزم از این چیزا زیاده اینجا...قرار نیست به سلیقه دیگران بیای یا بری نمونی که...هر کس اندازه خودش با احترام حق اظهار نظر داره .

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

تاپیک من نبود. تو یه موضوعی بحث میکردیم از حرف من بدشون اومده

این روزا چون دارم سعی میکنم تاپیکای موج منفی رو کم کنم و حرفای امیدوار کننده بزنم بهشون برخورده ملت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....