2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم نمیذارم اصلا پروفایلمم هم حتی اسم و اینا نداره😅کلا مخفی ام همیشه دلم همیشه سکوت میخواد و اح ...

واییی چقدر نامرئی😂🤦🏻♀️

مثل پروانه رها باش نذار کسی برات تصمیم بگیره✨🦋️

من قبلامیزاشتم امایه روز توکوشی دوستم داشت عکس هاشو نشون میداددیدم از تمام عکس های من و باقی دوستاش اسکرین گرفته برام عجیب بود تااینکه یه روز بایکی از دوستاش دعواش شد واون گفت وقتی باپسری دوست میشه عکس های اکرین گوشیشو میفرسته براشون راستش دیگ ترسیدم یه دلیلشم مثلااینجازیاددیدم میگن عکس زنداییمومیزارم عکس دوستمو میزارم پس نتیجه میگریم اعتمادی نیست

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من قبلامیزاشتم امایه روز توکوشی دوستم داشت عکس هاشو نشون میداددیدم از تمام عکس های من و باقی دوستاش ...

بله درسته صد البته با نظرت موافقم بعضیا سواستفاده میکنن ولی ی پسر چرا عکس نمیزاره

وای الکی نگوو😀

ن بخدا🤣🤣🤣چرا الکی بگم

در کل شیطنتم خیلی زیاده

ولی شیطنتم پیش هر کی گل نمیکنه.فقط تو خونه و پیش خونواده و اون حاشیه ی امن خودم

تو دانشکده هم فقط وقتی استاد سوال بپرسه

ن بخدا🤣🤣🤣چرا الکی بگم در کل شیطنتم خیلی زیاده ولی شیطنتم پیش هر کی گل نمیکنه.فقط تو خونه و پیش خو ...

آها پس اینجوری تو

😅🙃🙃

بله درسته صد البته با نظرت موافقم بعضیا سواستفاده میکنن ولی ی پسر چرا عکس نمیزاره

اون دیگ یاپرنسس هست میترسه ازعکسش سواستفاده بشه😂یااعتماد ب نفس کافی نداره و ازقیافش ناراضی

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40